Ventspils pilsētas dome pieņēmusi lēmumu atbalstīt līdzfinansējuma piešķiršanu Peldu ielas 5 piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai.

Saskaņā ar Ventspils pilsētas domes saistošajiem noteikumiem Nr.15 „Par Ventspils pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma apjomu un tā piešķiršanas kārtību daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai piesaistītā zemes gabala labiekārtošanai”, Ventspils pilsētas dome līdzfinansē 50% no labiekārtojuma izveides kopējām izmaksām. Peldu ielas 5 piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai nepieciešami līdzekļi Ls 43 371,38 apmērā, no kuriem Ventspils pilsētas dome līdzfinansēs Ls 21 686,19.

 

Peldu ielā 5 labiekārtojums ir nepieciešams, jo šobrīd dzīvojamās mājas pagalms ir nolietojies. Sliktā stāvoklī ir piemājas celiņi, pie mājas krājas lietus ūdens, kā arī sniega kušanas ūdens, pagalmam ir nepievilcīgs vizuālais stāvoklis, novecojušas automašīnu stāvvietas, kā arī daudzi citi neērtības radoši defekti.

 

Pēc pagalma labiekārtošanas tiks novērsti visi iepriekšminētie defekti, sakārtota ūdens novadsistēma, kas pasargās nekustamos īpašumus no bojājumiem. Tāpat iedzīvotājiem tiks radīta pievilcīga un sakārtota vide, ko novērtēt varēs gan ventspilnieki, gan pilsētas viesi, kas apmeklēs pilsētas centrā atrodošos Peldu ielu.

 

P/i „Komunālā pārvalde” aicina arī pārējos ventspilniekus būt aktīviem un izmantot pašvaldības līdzfinansējumu dzīvojamo teritoriju labiekārtošanai. Vairāk informācijas par noteikumiem Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: