Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atpūtnieki izbauda vasaru

Skaistā vasaras dienā, kāda tā bija vakar, atpūtnieku Zilā karoga pludmalē netrūkst. Peldētāju tā mazāk, jo ūdens vēl nav zaudējis pavasarīgo spirgtumu, taču kopumā tas nav šķērslis izbaudīt saulaino vasaras dienu.

Ar kara metodēm iznīcina kafejnīcu

Neatlaidīgu ļaundaru dēļ ar bankrotu beidzies kafejnīcas bizness Lielajā prospektā. Vispirms to mēģināja iznīcināt ar kaujas granātas palīdzību, visbeidzot tas izdevās ar Molotova kokteili.

2.lpp. Viedoklis: «Nepieciešamie frāķi», portāla ventasbalss.lv redaktors Pēteris Neimanis

«Nez kāpēc mūsu sabiedrībā iesakņojusies tāda pārliecība, ka vidusskolā mācīties tas ir prestiži, pareizi un labi, bet tie, kas dodas uz kādām profesionālajām skolām, jau liekami kādu plauktiņu zemāk. Tiem pilnīgi noteikti kaut kā pietrūkst – vai nu ir par slinku, vai nu nav tik apķērīgi, lai mācītos vidusskolā, tad nu dodas tur, kur viņus ņem.»

 

3.lpp.

Gaileņu sezona jau sākusies

Pirmās sēnes, ko vasarā dāsni piedāvā mūsu daba, ir gailenes. Īstajās gaileņu vietās, šķiet, kāds ar dāsnu roku izkaisījis zelta kapeiciņas, tik košas sūnās viz gaileņu apaļās cepurītes – pēc siltajām un lietainajām dienām tās sākušas augt īpaši sparīgi.

No Ventas izceļ noslīkušo

No Ventas upes policijas iecirkņa tuvumā izcelts noslīcis vīrietis. Viņa personība pagaidām nav noskaidrota.

4.lpp.

Jūras akmentiņi dodas uz Arteku

Ar šādu saukli norisināsies starptautiskais mūzikas un mākslas konkurss, kurā pirmo reizi būs pārstāvēta arī Latvija. Šādu godu izpelnījusies Ventspils popgrupa Jūras akmentiņi.

Remontē mācību telpas

Vasara ir īstais laiks parūpēties, lai pēc vasaras brīvlaika skolasbērni un bērnudārzu audzēkņi varētu atgriezties patīkamā vidē, tāpēc Ventspils izglītības iestādēs notiek vasaras remontdarbi.

 

5.lpp.

Pašnāvniece bijusi mīloša māte

Ventā ar bērniem ielēkušo sievieti paziņas raksturo kā mīlošu māti. Viņa pret saviem dēliņiem izturējusies ar rūpēm un lielu mīlestību.

Ventspils Tehnikums – skola ar savu dzīvi

«Man ļoti patīk šī skola, patīk arī nodarboties ar dažādām lietām, kas saistītas ar elektrību, tādēļ izvēlējos elektriķa profesiju,» stāsta Sandis no Talsiem, kurš šodien atbraucis uz Ventspili, lai pieteiktos mācībām Ziemeļkurzemes kompetences centrā – Ventspils Tehnikumā. Pieteikšanās noris jau kopš 14. jūnija.

 

6.lpp. Sports. Macuks – Eiropas vicečempions

Motokluba Rodeo līderis Toms Macuks izcīnījis Eiropas vicečempiona titulu spēcīgākās EMX Open klases kopvērtējumā.

3 bumbu spēlēs jauns komandu rekords

Noslēgusies pieteikšanās Ventspils naftas termināla rīkotajām 3 bumbu spēlēm; šogad tajās piedalīsies pat 17 komandu, kas ir jauns spēļu rekords. Pagājušajā gadā 3 bumbu spēlēs startēja 13, bet pirmajā sezonā – astoņas komandas.

Futbolisti cīnās par Baltijas kausu

Latvijas U17 un U19 jauniešu futbola izlases uzsākušas Baltijas kausa izcīņas sacensības – pirmajos mačos tās attiecīgi cīnījās neizšķirti un uzvarēja Igaunijas vienaudžus.

7.lpp.

Atpūtnieki izbauda vasaru. Foto

Dome informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: