Norit pēdējie darbi bērnu rotaļu laukumā Inženieru ielā 93, un tuvākajās dienās tas tiks nodots bērniem, pusaudžiem un viņu vecākiem.

Šogad bija netipiski auksts pavasaris, tāpēc darbi nedaudz aizkavējās, taču šobrīd atbildīgās iestādes cītīgi strādā, lai nodrošinātu pilsētas bērnus ar jaunām rotaļu vietām jau agrā vasarā. Pavisam drīz mazie ventspilnieki varēs spēlēties jaunās spēļu iekārtās.

 

Inženieru ielā 93 uzstādītas četras jaunas rotaļu iekārtas, kuras ražojusi franču firma „HUSON” un kas Ventspilī tiks uzstādītas pirmo reizi. Rotaļu iekārtas ir mūsdienīgas, un pat tehnoloģiju laikmetā spēs piesaistīt bērnu interesi spēlēties svaigā gaisā. Uzstādīti vairāki rotaļu kompleksi, kur bērni var gan kāpelēt, gan šļūkt un šūpoties. Puikām īpaši interesants liksies spēļu džips, kurā droši varēs kāpelēt un rotaļāties. Tāpat padomāts arī par mazliet vecākiem ventspilniekiem un izveidots basketbola laukums.

 

Šobrīd vēl tiek ieklāts gumijotais zemes segums, bet pēc tā laukums tiks nodots ekspluatācijai un tajā varēs spēlēties bērni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: