Trešdien vizītē Ventspilī ieradīsies Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas (VARAM) valsts sekretārs Aleksandrs Antonovs un citi ministrijas pārstāvji.

VARAM delegācijā būs arī Vides aizsardzības departamenta Piesārņojuma novēršanas nodaļas vecākais eksperts Armands Plāte un Valsts Vides dienesta (VVD) Uzraudzības departamenta direktore Inese Kurmahere. Vizītē piedalīsies arī VVD Ventspils Reģionālās Vides pārvaldes direktore Inguna Pļaviņa.

 

Vides institūciju pārstāvji atsaukušies Ventspils pilsētas domes aicinājumam apmeklēt Ventspili, lai klātienē pārrunātu vides kvalitātes jautājumus, esošās problēmas, to risinājumus, kā arī nepieciešamību pilnveidot normatīvo aktu prasības.

 

Vizītes laikā viesi Ventspils domē tiksies ar domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, domes priekšsēdētāja 1.vietnieku infrastruktūras jautājumos Jāni Vītoliņu un Vides uzraudzības nodaļas vadītāju Ilgu Zīlnieci, kā arī vizītes gaitā apmeklēs AS „Ventspils Zivju konservu kombināts” un SIA „Ventamonjaks serviss”.

 

Foto: foto.lu.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: