Ventspils ir pilsēta ģimenēm ar bērniem, tāpēc domājot par mazākajiem ventspilniekiem, ar pilsētas domes finansiālu atbalstu, tiek atklātas jaunas rotaļu iekārtas Pārventas piedzīvojumu parkā „Fantāzija”.

Bērnu piedzīvojumu parkā „Fantāzija” uzstādītas trīs jaunas rotaļu iekārtas, kas ražotas Dienvidkorejā un kurām līdzīgu nav nevienā citā Latvijas pilsētā. Rotaļu iekārtas ir uzstādītas uz elastīga un triecienabsorbējoša gumijas seguma, kas pasargā bērnus no nevēlamām traumām.

 

Viena no jaunajām rotaļu iekārtām ir imitēta smagā mašīna, kurā bērni var kāpelēt, šļūkt pa slidkalniņiem un rotaļāties. Otrā rotaļu iekārta ir kosmosa raķete, kur mazie parka apmeklētāji var iztēloties sevi kā kosmonautus, kāpelēt un rotaļāties. Savukārt trešā ir vairāku iekārtu komplekss, kur ir slidkalniņi, kāpelēšanas elementi, rotaļu vietas un vēl daudzi citi elementi. Šī iekārta ir īsta bērnu rotaļu pils.

 

Desmit gadu laikā, kopš izveidots vienu hektāru lielais parks „Fantāzija”, tajā rotaļājoties izauguši simtiem bērnu. Jaunās rotaļu iekārtas ir nozīmīgs pamats tam, lai arī turpmāk daudzi bērni savu iztēli varēt bagātināt populārajā piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: