17. maijā pulksten 18.00 Ventspils Jaunrades namā notiks iespaidīgs koru koncerts „Latvija ziedonī dzied”.

Uz koncertu aicināti visi ventspilnieki un pilsētas viesi, kas vēlas dzīvē izbaudīt patriotiskas un emocionālas sajūtas, ko sniedz latviešu dziesmas.

 

Koru koncertā uzstāsies vairāk kā 300 dalībnieku. Būs pārstāvēti Ventspils apvienotie zēnu kori, 5.-9. klašu kori, skolu jauniešu kori, Jaunrades nama jauniešu koris „Pumpurs”un Ventspils Tehnikuma koris.

 

Pasākuma tematika ir „Latvija”, kas veltīta Latvijas neatkarības 95. gadadienai, ko atzīmēs šī gada rudenī. Lai radītu skatītājiem īpašu latviskuma sajūtu, skatītāji un klausītāji tiks apburti ar Imanta Ziedoņa dzejas motīviem un daiļradi, bez kā nevarētu iztikt pavasarī, kad visa Latvija ir dabas ziedonī.

 

Pavasara koru lielkoncerti Jaunrades namā notiek jau no agrīniem neatkarības atjaunošanas gadiem. Arī šogad klausītāji varēs dzirdēt tādas latviešu likteņdziesmas kā „Saule, Pērkons, Daugava”, „Tumša nakte, zaļa zāle”, „Dvēseles dziesma” un daudzas citas.

 

Ņemot vērā, ka šogad daudziem iedzīvotājiem Latvijā nav izdevies iegūt biļetes uz Dziesmu un Deju svētkiem, šī ir lieliska iespēja iegūt latviešu dziesmu enerģiju tepat Ventspilī. Uz koncertu biļetes varēs iegādāties no trešdienas Ventspils Jaunrades nama kasē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: