Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vecpilsētā atgriezīsies iedzīvotāji

Pilsētas pašvaldība spiesta domāt par sava dzīvojamā fonda papildināšanu, lai nodrošinātu ar dzīvokļiem konkrētas kategorijas iedzīvotājus, kā arī pieaicinātos speciālistus. Šonedēļ Ekonomikas un budžeta komisija izskatīs jautājumu par jaunu dzīvojamo māju Ventspilī.

Piesārņo vidi

Ikgadējais reids nelegālo izgāztuvju un piesārņojuma vietu apzināšanai apstiprina, ka situācija pilsētā kopumā nav pasliktinājusies, salīdzinot ar pagājušo gadu.

2.lpp. Viedoklis: „Liksim īlenus atpakaļ maisā ”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.
«Jāsakārto vecpilsētas nami, jāceļ mājokļi, jo cilvēkiem nav, kur dzīvot! Nereti dzirdēti pārmetumi pašvaldībai, ka šis jautājums nav atrisināts. Šaubu nav. Mājokļu nepieejamība un vecpilsētas namu atjaunošana šobrīd ir vieni no aktuālākajiem darbiem pilsētā. Vai akmens jāmet pašvaldības lauciņā?»

3.lpp.

Piemin Otrā pasaules kara upurus

Vakar Latvija pieminēja Otrā pasaules kara upurus. Ziedi, piemiņas vārdi un atmiņas nogūla pie Baltā krusta, Nezināmā kareivja kapa un piemiņas akmens bojā gājušajiem ebrejiem.

Vienaudža aizdedzinātāju ieliek cietumā

Jauniešu ballītē aizdedzinātā pusaudža veselības stāvoklis ir stabilizējies, un vakar viņam tika veikta otrā operācija. Galvenais aizdomās turamais ir apcietināts.

4.lpp.

Saulītes audzēkņi stāda atraitnītes

Pirmsskolas izglītības iestādē Saulīte par tradīciju kļuvusi puķu stādīšana. Vakar bērni iedēstīja vairāk nekā 160 atraitnīšu.

Retro velosipēdi bibliotēkā

Galvenajā bibliotēkā pavasaris iestūrējis vairākus retro velosipēdus. Četrus no tiem atjaunojis Guntis Brūns.

5.lpp.

Izvelk un palaiž atpakaļ samu

Kārlis Zagorskis ūdenskrātuvē noķēris 5,5 kg smagu un 90 cm garu samu. Arī šoreiz, tāpat kā vienmēr, makšķernieks palaidis zivi ūdenī.

6.lpp. Sports. BK Ventspils un VEF sāks Saldū

Latvijas Basketbola savienības (LBS) valde beidzot apstiprinājusi Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas finālsērijas, kurā savā starpā tiekas VEF Rīga un BK Ventspils, pirmo divu spēļu datumus.

Bergmaņi – otrie Kalnamuižā

Skrundas apkaimē norisinājās Latvijas rallijsprinta čempionāta trešais posms Kalnamuiža 2013. Aizvadot ļoti stabilas sacīkstes, otro vietu absolūtajā ieskaitē izcīnīja brāļu Edija un Kārļa Bergmaņu ekipāža.

7.lpp. Izglītība. Pasniegtas Censoņa balvas

Šogad 5. vidusskolas Mazā Censoņa balvu nopelnījusi 4. b klases skolniece Daniela Pazņikova, savukārt lielā Censoņa balva tikusi 12. klases audzēknei Artai Lindmanei.

Vēlas uzšūt savu pirmo kleitu

Ļoti labus un izcilus panākumus mācību olimpiādēs šajā pavasarī guvušas 1. ģimnāzijas mājturības skolotājas Jonikas Tērvides audzēknes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: