Pēc vairāk kā pusgada sagatavošanās darbu ir paveikts viss nepieciešamai, lai Ventspilī no 10. līdz 12. maijam norisinātos starptautiski slavenais IT pasākums „Garage48”.

Pasākumam, kurš pasaulē ir noticis jau vairāk nekā 20 reižu, šī būs Kurzemes debija.

 

Pasākuma svinīgā atklāšana notiks 10. maijā plkst. 18:00 Ventspils Augstskolas D korpusā, kurā turpmāko 48 stundu laikā ap 100 dažādu jauno IT, uzņēmējdarbības vadības, mārketinga u.c. speciālistu, sadaloties 10-15 komandās, izstrādās funkcionālus pakalpojumus vai produktus web un mobilo aplikāciju jomā.

 

Izstrādātie IT produkti tiks demonstrēti 12. maijā laikā no 17:30 līdz 20:30. Izstrādāto produktu izvērtēšana ir uzticēta starptautisku ekspertu žūrijai, kurā cita starpā piedalās arī Microsoft Centrālās un Austrumeiropas jauno uzņēmumu attīstības vadītāja, kā arī dažādu starptautisku IT uzņēmumu vadītāji un īpašnieki. Pasākuma galvenā balva būs iespēja piedalīties Ziemeļeiropas reģiona nozīmīgākajā tehnoloģiju, dizaina un jauno uzņēmēju konferencē Slush, kas norisināsies Helsinkos šī gada novembrī. Pasākuma noslēgumu būs iespējams vērot arī tiešraidē internetā: www.garage48.org/ventspils/live-stream. Pieteikšanās pasākumam iespējama līdz 8.maijam.

 

Garage48 galvenais moto ir „Mazāk vārdu, vairāk darbu!” un tam raksturīga starptautiska vide - norise angļu valodā, starptautiski mentori un dalībnieki, kā arī produktu attīstība ar plašu tirgus potenciālu. Lai varētu īstenot pasākumu Ventspils pilsētas dome ir uzlabojusi bezvadu interneta infrastruktūru (20 pēdējās paaudzes bezvadu interneta pieejas punkti) Ventspils Augstskolā, kura turpmāk būs izmantojama arī dažādu nozīmīgu un liela mēroga pasākumu, kuros nepieciešams nodrošināt jaudīgu bezvadu internetu, rīkošanai pilsētā.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: