Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Tuvāk saviem lasītājiem

Ventspils slimnīcā turpmāk gan pacienti, gan medicīniskais personāls varēs izmantot dažādus bibliotēkas pakalpojumus.

Poļi ilgojas pēc dvēseliskas atpūtas

Apmeklējot Ventspili, poļu tūrisma eksperti un žurnālisti atzinīgi novērtēja ne tikai pilsētas attīstību un sakārtotību, bet arī mieru un klusumu.

2.lpp. Viedoklis: „Otrais ēdiens”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Pagājušā gadsimta vidū, kad pasaule pirmo reizi ieraudzīja televizoru, dažs paredzēja drīzu galu kinoteātriem, bet televizors jau pavisam drīz ienākšot katrā mājā. Viena daļa šim pareģojumam izpildījās par 100%, savukārt otrs pareģojums par kinoteātriem nav piepildījies. Cilvēkiem joprojām patīk apmeklēt kinoteātrus un ne televizors, ne datori, ne modernie telefoni nav spējuši piebeigt cilvēkos vēlmi filmas skatīties uz lielā ekrāna.»

3.lpp.

Ventspils atbalsta pieeju tīram ūdenim

Ventspils pievienojusies starptautiskās akcijas Join the Pipe dalībniekiem. Šī akcija popularizē dzeramā ūdens lietošanu no krāna un veicina taisnīgu tīrā dzeramā ūdens sadali visā pasaulē.

Ventspilniece starptautiskā konkursa žūrijā

Friziere Žanna Belova atgriezusies no starptautiskā friziermākslas festivāla Kristāla eņģelis, kas notika Kijevā (Ukraina).

Vispirms jāatveseļojas, tad var rūpēties par citiem

Ugālniecei Kristīnei Caunei parādu dēļ jāmeklē cita dzīvesvieta, bet tas ir grūti, jo viņas māte pārvietojas ratiņkrēslā.

4.lpp.

Vecpilsēta pakāpeniski sabrūk

Pilsētas pašvaldība turpina ieviest kārtību pilsētvidē tur, kur to degradē pussabrukušie privātie objekti. Daļa objektu atrodas vecpilsētā, pašvaldība piedāvā īpašniekiem īpašumus sakārtot vai arī tos nojaukt.

Baiss atradums

Pagājušās nedēļas nogalē Ventas Balsij piezvanīja kāda sieviete un sašutusi stāstīja par baisiem atklājumiem netālu no pašas mājas.

5.lpp. Izglītība. Ļauj pasmelties idejas

Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogu pavasara konferencē skolotāji dalījās ar labās prakses piemēriem, ļaujot kolēģiem uzzināt par veiksmīgām sava darba idejām.

Skolas un bērnudārzi kļūs modernāki

Pilsētas dome ar finansiālu atbalstu apstiprinājusi Rīcības programmu mācību kvalitātes uzlabošanai. Piešķirtie līdzekļi ļaus skolām un bērnudārziem iegādāties multimediju aprīkojumu.

6.lpp. Sports. Čerņavskis pārved no Somijas bronzu

Somijas atklātajā brazīļu džiu džitsu čempionātā veiksmīgi startējis Artūrs Čerņavskis, viens no mūsu labākajiem cīņas sporta meistariem. Viņš izcīnījis bronzas medaļu svara kategorijā līdz 76 kilogramiem.

Pirmo kausu iegūst Tīri uz pieredzīti

Ar komandas Tīri uz pieredzīti uzvaru noslēdzies pirmais Ventspils Augstskolas organizētais florbola turnīrs. Šī vienība finālā ar 3:0 atstāja sausā Četrus Pirātus.

Otrajā posmā jauni uzvarētāji

Aizvadītas orientēšanās sacensību seriāla Azimuts otrās kārtas sacensības, kurās labākos rezultātus šoreiz izdevās sasniegt kuldīdzniekam Pēterim Īvānam un talseniecei Ilzei Čaklei.

7.lpp. Intervija. Zvaigžņu lietus zvaigžņu stunda

Ventspils novadā dzimusī grupa Zvaigžņu lietus šogad atzīmē 20 gadu jubileju. Lai arī darba gaitas ne visus noturējušas mūsu pusē, novadam tie aizvien palikuši uzticīgi. Šeit tie sabrauc gan uz mēģinājumiem, gan nolēmuši sarīkot jubilejas koncertu un jaunā mūzikas albuma prezentāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: