Lai jau vasaras sākumā Ventspils bērni būtu nodrošināti ar jaunām rotaļu vietām, tiek uzstādīti jaunie rotaļu laukumi.

Šogad Ventspils pilsētā paredzēts izbūvēt vairākus jaunus rotaļu laukumus, kuri atradīsies dažādos pilsētas rajonos, un radīs prieku vairākiem tūkstošiem bērnu. Darbus paredzēts paveikt līdz maija beigām.

 

Šobrīd darbi ir uzsākti četrās no septiņām rotaļu vietām. Būvdarbus un uzstādīšanas darbus veic Pārventas bērnu parkā „Fantāzija”, „Bērnu pilsētiņā”, Inženieru ielā 93, Lidotāju ielā 17A. Tuvāko dienu laikā ir plānots darbus uzsākt arī Talsu 12, Brīvības ielā 21A un pēc tam Rindas ielā 25.

 

Jaunie bērnu rotaļu laukumiņi ar savu dažādību pārsteigs gan bērnus, gan viņu vecākus. Šogad paredzēts uzstādīt oriģinālus un interesantus rotaļu laukumus. Talsu un Rindas ielā rotaļu vietas būs līdzīgas tām, kuras pērn tika uzstādītas Lielajā laukumā. Interesanti rotaļu laukumi atradīsies Inženieru un Lidotāju ielā. Arī pārējos objektos rotaļu iekārtas nebūs mazāk interesantas.

 

Bērnu rotaļu laukumi mazajiem ventspilniekiem sniegs iespēju droši spēlēties, kā arī radīs prieku vecākiem, kas pieskatīs un vēros savas atvases.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: