Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Koki aug stipri, bērni – gudri

Vecmāmiņa Mudīte Dzene un viņas mazdēls Rets nav aizmirsuši pašu iedēstīto kociņu pie Mazbānīša trases. Viņi apciemo kociņu, lai palūkotos, cik liels tas izaudzis.

Tuvojas skaistais Lieldienu rīts

Rīt, Lielajā piektdiena, pieklustam, lai atcerētos Kristus nopelnu, bet sestdienas naktī baznīcās skanēs sveiciens Kristus ir augšāmcēlies! Šī ziņa iepriecinās arī Edīti Didrihsoni.

2.lpp. Viedoklis: „Lēts skalošanas līdzeklis ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Neatvērsim elektrības tirgu mājsaimniecībām šogad, jo tādā gadījumā elektrības cenas pieaugs, noskandinājis ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts. Tomēr gaidītie aplausi neseko. Atliek jautāt, kāpēc neapsveic tādu pret iedzīvotājiem vērstu lēmumu? Taču iemesli nav tālu jāmeklē.»

3.lpp.

Pašvaldība aizstāv iedzīvotāju intereses

Ventspils dome turpinās aizstāvēt iedzīvotāju intereses un ar tiesas palīdzību centīsies nepieļaut trokšņu un kaitīgo putekļu fona palielināšanos Pārventā.

Īsa pamācība olu pirkšanā

Gatavojoties svētku svinēšanai, Pārtikas un veterinārais dienests atgādina vairākas lietas, kam, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot olas, būtu jāpievērš uzmanība.

4.lpp.

Svinēs Lieldienu dievkalpojumus

Nāc ripināt olas!

Lieldienu svētdienā pēc svētku brokastīm un rīta dievkalpojuma ļaudis aicināti svinēt svētkus kopā un ļauties svētku priekam – Piejūras brīvdabas muzejā vai bērnu pilsētiņā.

Reklāma

5.lpp.

Zaķis jūsu pagalmam

Pavasarīgu svētku noskaņu mājās Lieldienās ienes ne tikai ceptu pīrāgu un citu svinību ēdienu smarža, bet arī pirmie ziediņi, dažādi asni, kas ievīti Lieldienu noformējumos, un neiztrūkstošā zaķa figūra pagalmā.

Reklāma

6.lpp. Sports. Principiāla cīņa ar Ziemeļkurzemi

VK Ventspils, kas turnīra ceturtdaļfināla divās spēlēs bez lielām problēmām pieveica Latvijas Universitātes (LU) volejbolistus, iekļuvis Latvijas volejbola 1. līgas pusfinālā. Ventspilnieku nākamā pretiniece būs viena no viņu sīvākajām sāncensēm – Ziemeļkurzeme.

No Spānijas ar sešām godalgām

Spānijā, Sansebastjanā, notika IX Eiropas senioru ziemas čempionāts vieglatlētikā telpās, kurā ļoti atzīstami cīnījās mūsu pilsētas sportisti – viņiem izdevās izcīnīt trīs zelta un trīs sudraba medaļas.

Jelgava tiek nolauzta spēles galotnē

Aldara Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē uzvaru izcīnījuši BK Ventspils basketbolisti, kas bez īpašas piepūles savā laukumā ar 93:63 pieveica BK Jelgava, tādējādi tiekot pie 14. panākuma 16 aizvadītajās čempionāta spēlēs.

7.lpp.

Neparasta vieta svinībām

Kurzemes Democentrs Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā kļuvis ne vien par iecienītu ekskursiju vietu skolēniem – to par gana interesantu un saistošu atzīst arī pieaugušie. Draugi, kolēģi un domubiedri labprāt rīko tajā darba pasākumus.

Siltums informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: