Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Investēs 1,2 milj. Stradiņa ielā

Pārventas iedzīvotāji aktīvi atsaukušies pilsētas domes aicinājumam apspriest padarītos un ieplānotos darbus labajā krastā. Pārventnieki ar gandarījumu uzņēma ziņu, ka pilsētas dome iecerējusi izpirkt no privātajiem īpašniekiem zemi Stradiņa ielas 17a iekškvartāla teritorijā, investējot tā labiekārtošanā 1,2 miljonus latu.

Maina negadījumā bojāto siju

Pārventas gaisa tilta remonta dēļ slēgta satiksme zem viadukta, kā arī viena braukšanas josla uz tā. Tiek mainīta pagājušajā vasarā satiksmes negadījumā bojātā sija.

2.lpp. Viedoklis: „Priekšvēlēšanu olas”, laikraksta “Ventas Balss” galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Kad nu svētki un brīvdienas pavadītas, varam atgriezties pie darbiem. Jauki, ka daudziem Ventspils pašvaldības iestādēs un uzņēmumos, sākot ar šo mēnesi, paaugstinātas arī algas, kas attiecas uz ievērojamu daļu Ventspilī strādājošo.»

3.lpp.

Pašvaldības darbiniekiem algas pielikums

Sākot ar vakardienu, 1. aprīli, Ventspils pašvaldības darbiniekiem par 5% palielinātas algas. Tas skars aptuveni 2200 cilvēku.

 

4.lpp.

Somu pianists dalās pieredzē

Pazīstamais džeza pianists un komponists Iiro Rantala pirms sava koncerta dalījās pieredzē ar topošajiem mūziķiem.

Esi skaista pavasarī!

Pavasarī gribas nomest biezās smagās drēbes, justies vieglai un lidojošai. Diemžēl gadās, ka, palūkojoties spogulī, nākas vilties. Āda pēc garās ziemas izskatās pelēka un nogurusi. Kas jādara, lai nepatīkamos simptomus novērstu stāsta ārste kosmetoloģe Dzintra Brikaine.

Piešķir naudu ikdienai un svētkiem

Pilsētas izglītības iestādes saņēmušas papildu pašvaldības budžeta finansējumu remontu, labiekārtošanas veikšanai, inventāra un jaunu iekārtu iegādei. Pilsēta parūpējusies arī par dāvanām tām mācību iestādēm, kas šogad svinēs jubilejas.

 

5.lpp. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Brīvostas ziņas.

8.lpp. Sports.Turlava revanšējas Tirdzniecības ostai

Ar Turlavas futbolistu uzvaru noslēdzies Kuldīgas atklātais čempionāts telpu futbolā, bet otrajā vietā finišējuši Ventspils tirdzniecības ostas (VTO) spēlētāji, kas izcīnīja diezgan pārliecinošu uzvaru regulārajā čempionātā.

Čerņavskis nolauž arī nīderlandieti Gruntjesu

Savu uzvaru sēriju MMA cīņās turpina ventspilnieks Artūrs Čerņavskis, viens no mūsu labākajiem cīņas sporta meistariem. Viņš Arēnā Rīga notikušajā šovā TM Fighting Grand Prix pieveica Nīderlandes sportistu Paulu Gruntjesu.

Jaunie vieglatlēti gatavojas sezonai

Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā norisinājās novada atklātās sacensības vieglatlētikā telpās, kurās ļoti atzīstamus rezultātus uzrādīja mūsu pilsētas un novada vieglatlēti.

9. lpp. Skatuve.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: