Ieskandinot Ventspils Mūzikas vidusskolas 85. gadu jubileju, arī šomēnes iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt skolas jubilejai veltītus koncertus.

3. aprīlī plkst. 15.00 Kultūras centrā notiks Ziemeļkurzemes reģiona mūzikas skolu audzēkņu koncerts, bet 4. aprīlī plkst. 19.00 Pārventas bibliotēkā uzstāsies Ventspils Mūzikas skolas kora klases audzēkņi. Savukārt 6. aprīlī ar koncertu Kultūras centrā viesosies Ventspils Mūzikas vidusskolas džeza nodaļas audzēkņi un pedagogi.

 

Nākamnedēļ, 13. aprīlī plkst. 17.00 Kultūras centrā notiks Ventspils Mūzikas vidusskolas Pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu nodaļas audzēkņu koncerts, bet 17. aprīlī plkst. 19.00 Livonijas ordeņa pilī ikvienu interesentu uz koncertu ielūdz pedagoģe Lilita Puziņa un viņas audzēkņi.

 

Tā kā Ventspils Mūzikas vidusskolas jubilejas koncertu cikls ietver dažādu mūzikas stilu koncertus, līdz ar to ir padomāts ne tikai par izklaidējošām muzikālajām programmām, bet arī par garīga satura piepildījumu, un viens no tādiem pasākumiem gaidāms 18. aprīlī plkst.18.00 Piejūras Brīvdabas muzeja Lielirbes baznīcā, kur izskanēs garīgās mūzikas koncerts „Ar gaismu”.

 

Savukārt kā noslēdzošais koncertu cikla pasākums notiks 20. aprīlī plkst. 17.00 teātra namā “Jūras vārti”, kur izskanēs Ventspils Mūzikas vidusskolas jubilejai veltīts lielkoncerts, kas būs kā kulminācija laimes piepildītam brīdim. Tas turpināsies arī pēc koncerta, kad plkst. 20.00 teātra namā “Jūras vārti” sāksies saviesīgs pasākums, Ventspils Mūzikas vidusskolas absolventu un pedagogu salidojums.

 

Plašāka informācija par pieteikšanos salidojumam pieejama skolas mājas lapā www.vmv.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: