Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Zaļā gaisma vairs nemirgos

Lai uzlabotu satiksmes drošību, Ventspilī pārregulēs luksoforus. Turpmāk pirms pārslēgšanās uz dzelteno gaismu zaļais signāls luksoforos vairs nemirgos.

Bulgāri uzskata Ventspili par paraugu

Iemācīt skolēniem mācīties, apgūt pamatiemaņas jeb kompetences, kas viņiem palīdzēs turpmāk sevi īstenot dzīvē un būt konkurētspējīgiem – tādi kopīgi uzdevumi risināmi Latvijas un Bulgārijas pedagogiem. Bulgārijas pilsētas Svištovas un Ventspils pašvaldība piedalās Eiropas Savienības reģionālās partnerības programmā Comenius Regio.

 

2.lpp. Viedoklis: „Āpsis ar pliku pakaļu”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Redakcijā vakar ieradās kāds ventspilnieks, kurš vēlējās parakstīties par kažokzvēru audzēšanas aizliegumu Latvijā, vaicājot, kur to Ventspilī var izdarīt.»

 

3.lpp.

Ūdens izklaides kūrēs Valerts

Ventspils maratona kluba entuziasts Andris Valerts jau otro nedēļu vada pilsētas ūdens izklaides un sporta kompleksus.

4.lpp. Novadā. Meklē pludmales apsaimniekotājus

Novada pašvaldība izsludinājusi konkursu, kurā aicina pieteikties ilgtermiņa nomniekus atpūtas vietu apsaimniekošanai Jūrkalnes pagastā.

Medus vīns – dažādībai un degustācijai

Vārves pagasta z/s Bitnieki jau gadiem piedāvā daudzveidīgu veselīgo biškopības produktu klāstu. Pēdējā laikā viņi to papildinājuši arī ar medus vīnu, tiesa, tirdzniecības vietu plauktos to neatradīsiet, tas domāts degustācijai un dāvināšanai.

Gatavojas svētkiem Rindas baznīcā

18. maijā Rindas Mācītājmājā uz tikšanos aicināti visi, kuriem ir kāda saistība ar Rindas luterāņu dievnamu. Arī tie, kuri te reiz kristīti vai laulāti.

 

5.lpp.

Ledus ieskauts čempionāts

Ziemas peldēšanas entuziastiVentspils Jūras lauvas atgriezušies no Latvijas atklātā čempionāta ziemas peldēšanā. Viņus priecē ne tikai satikšanās ar saviem ekstrēmajiem domubiedriem, bet arī izcīnītās godalgotās vietas.

Pasaules karš, un silto vannu vairs nav

Pārventas bibliotēkā iekārtotā starptautiskās ceļojošā izstāde Sopota, Kranca, Rīgas Jūrmala. Baltijas piejūras kūrorti 19. un 20. gadsimtā atgādina arī par siltajām jūras vannām Ventspilī.

 

6.lpp. Sports. Baltijas fināls četru punktu attālumā

Baltijas Basketbola līgas (BBL) pusfināla sērijas pirmo spēli aizvadījis BK Ventspils, Igaunijā tikai ar trīs punktu deficītu (61:64) piekāpjoties Tallinas Kalev/Cramo un tādējādi saglabājot arī ļoti teicamas izredzes kvalificēties turnīra finālam.

Kikbokseriem četri zelti Latvia OPEN

Sporta namā Centrs norisinājās vērienīgas starptautiskās kikboksa sacensības Latvia OPEN 2013, kurās dalību ņēma sešu valstu sportisti. Ventspilniekiem šie mači izrādījās ļoti veiksmīgi, jo viņi tajos izcīnīja pat četrus čempiona titulus.

Hondai trešā iespēja aizķerties

«Gribētos vēl likt panervozēt FK RABA futbolistiem. Ideālā scenārijā pagarināt šo sēriju. Protams, tas būs ļoti grūti paveicams, tomēr mēs iesim un cīnīsimies, jo neko tāpat par velti neatdosim,» par Latvijas telpu futbola trešo pusfināla spēli, kas reizē var būt arī pēdējā, izsakās FK Honda kapteinis Ruslans Marčenkovs.

 

7.lpp. Pašvaldība informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: