Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Mācās no skolotājiem un vidorullīšiem

6.vidusskolas 6. b klases skolniece Paula Millere no atklātās angļu valodas olimpiādes, kurā piedalījās skolēni no visas Latvijas, atgriezusies ar godpilno 3. vietu.

Neprātības sieviešu dēļ ir attaisnojamas

Domes izcilības stipendiju kā jauns un daudzsološs rakstnieks rudenī saņēma Jānis Vādons, viņš arī Veckrācis, kurš ir studējis Ventspils Augstskolā, bet nu iegriežas tajā kā pasniedzējs.

2.lpp. Viedoklis: „Lieliska iespēja”, laikraksta “Ventas Balss” galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Iespējams, arī jūs esat viens no tiem, kurš tiks aicināts izteikt savu vērtējumu par pilsētā paveikto, par situāciju izglītībā, kultūrā, sportā, veselības aprūpē un citās jomās. To jūs sapratīsiet, ja pie jūsu durvīm nejaušas izlases kārtība martā vai aprīlī piezvanīs kāds no SKDS aptaujas veicējiem. Ir vairāki iemesli, lai atvērtu durvis, nevis aizbildināties ar laika trūkumu vai bailēm no nepazīstamiem apmeklētājiem.»

3.lpp.

Rubenim devītais čempiona tituls

Latvijas kamaniņu sportā turpina dominēt Mārtiņš Rubenis, kas savu panākumu krājumu papildinājis jau ar devīto valsts čempiona titulu.

Pētījumā izzinās ventspilnieku uzskatus

Sākusies ikgadējā aptauja, kurā tiks noskaidroti ventspilnieku uzskati par dažādiem pilsētas dzīves jautājumiem, tajā skaitā par situāciju izglītībā, kultūrā, sportā, veselības aprūpē un citās.

Sprūdžs imitē novadu reformu

Pašvaldības ir par mazām, bet pagastveči – par veciem – apmēram tā ministrs Edmunds Sprūdžs demonstrēja pašvaldību vadītājiem novadu reformas izvērtējumu. Pašvaldību vadītāji savukārt ministra veikumu sauc par brāķi un nepiekrīt, ka tuvākajos gados pašvaldību skaits būtu krasi jāsamazina – no 119 līdz 30.

4.lpp. ŪDEKA informē

Ventspils ūdenssaimniecības uzņēmumam – 45

Mums, ventspilniekiem, liekas pašsaprotami, ka mājās no krāna tek tīrs un kvalitatīvs ūdens, ka varam to droši dzert, ielejot glāzē tieši no krāna, un ka nav jāraizējas arī par vides piesārņošanu. Šo bezrūpību, cītīgi strādājot un attīstoties jau kopš 1968. gada, nodrošinājis Ventspils ūdenssaimniecības uzņēmums, kura tagadējais nosaukums ir pašvaldības SIA ŪDEKA, kas šogad svin savu 45 gadu jubileju. Tomēr agrāk arī ventspilnieki ir saskārušies ar dažādām ar ūdenssaimniecību saistītām neērtībām. Atskatīsimies uz ceļu līdz šodienas bezrūpībai...

5.lpp.

Zīmēšana izkliedē depresīvu noskaņojumu

Galvenajā bibliotēkā iekārtota biedrības Studija VINcenta dalībnieču gleznu izstāde. Dāmas rāda ziedus un dzīvniekus, ainavas un pilsētvidi.

Džudistiem veiksmīgi starti Igaunijā

Igaunijā, Viru, norisinājās starptautiskais džudo turnīrs jauniešiem, kurā dalību ņēma arī vairāki sporta skolas Spars audzēkņi, kam izdevās tikt arī pie vairākām godalgotajām vietām.

6.lpp.-7.lpp. Dome inform. Ventspils pilsētas jaunie atkritumu apsaimniekošanas noteikumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: