Latvijas kausa izcīņas spēlē starp FK Ventspils un Jūrmalas Spartaka futbolistiem pārcelta uz Ventspilī un svētdien risināsies 2. pamatskolas laukumā Katoļu ielā.

Sākotnēji Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēli starp ventspilniekiem un jūrmalniekiem bija paredzēts aizvadīt Kauguros, taču dažādu iemeslu dēļ spēles vietu nācās mainīt. Ventspilnieki labprāt nāca pretī Futbola federācijai, piekrītot ceturtdaļfinālu sarīkot savā laukumā, tiesa spēlēt nāksies uz mākslīgā zālāja.

 

Mača sākums svētdien, 17. martā, pulksten 15.00. Ieeja uz spēli bez maksas.

 

Šonedēļ komanda īpaši gatavojas tieši šim mačam (tiesa, Spartaks šogad starpsezonu periodā izceļas ar vislielāko noslēpumainību), bet ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks cer arī uz līdzjutēju atbalstu. “Ļoti uz to ceru! Arī pagājušajā sezonā viņi no "Ventspils" nenovērsās, bija līdzās ar komandu, atbalstīja mūs, par ko viņiem liels paldies. "Ventspils" vienmēr priecājās par līdzjutējiem, gaida tos un aicina uz spēlēm. Varu vien piebilst, ka gan 17. martā, gan turpmāk "Ventspils" pieliks maksimumu pūļu, lai uzvarētu un nestu prieku mūsu līdzjutējiem,” treneris citēts kluba mājas lapā.

 

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: