Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Fjodorovu 10 bērniem tagad ir māja

Daudzus gadus Ludmilas un Igora Fjodorovu kuplā saime, kura ir desmit bērni, mitinājās divistabu dzīvoklī, bet decembrī sāka dzīvot pašvaldības piešķirtajā mājā, kurā ir septiņas istabas.

Ar skatienu uz koku vainagiem

Koku kopšanas mērķis ir panākt, lai stādījumi pilsētā būtu ne tikai vizuāli pievilcīgi, bet arī dotu pēc iespējas lielāku labumu – lai aizkavētu putekļu izplatīšanos, sniegtu pavēni, aizturētu vēju un to zaļums atjaunotu gaisa sastāvu.

2.lpp. Viedoklis: „Nav ne cieņas, ne tolerances”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Pensionāru federācija februārī ierosināja parakstu vākšanu par pensiju indeksācijas atsākšanu no 2013. gada. 1. oktobra un aicināja viņu iniciatīvu atbalstīt ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kuri pensijas vecumu nav sasnieguši, tostarp jauniešus. Parakstu vākšana ir pašu rokās, un atkarībā no cilvēku pašiniciatīvas aktīvāk vai mazāk aktīvi parakstīšanās notiek visā Latvijā. Lai mudinātu valdību strādāt un pildīt solīto, pensionāri apsver iespēju rīkot plašas protestu akcijas.»

3.lpp.

Ugunsdzēsēju auto nopērk muzejam

Novada domes rīkotajās divu nekustamo īpašumu izsolēs pieteicies tikai viens dalībnieks, taču uz 10 dažādām transporta vienībām pretendēja 22 mutiskās izsoles dalībnieki.

Aprīkojumam jābūt pasaules līmenī

Sporta un izklaides pasākumi mūsu pilsētā kļūs vēl pieejamāki plašākam skatītāju lokam, tos aprīkos pēc jaunākajiem elektronikas sasniegumiem. Pilsētas pašvaldība izskata jautājumu par saliekamo tribīņu un elektroniskā sporta tablo iegādi.

4.lpp.

Cīnās par kopīpašuma sadali

Kāda ventspilniece pēc laulības šķiršanas jau divus gadus cīnās par kopīpašuma sadali. Pie bijušā vīra palikusi visa viņas manta, kopīgi iegādātais īpašums un pašas izveidotais bizness.

Mazbānīša vadītājs tiekas ar Dukuru

Aivars Tamsons, Ventspils Mazbānīša vadītājs un kaislīgs sporta līdzjutējs, nesen piedzīvojis neaizmirstamus mirkļus kopā ar skeletona karali Martinu Dukuru.

Atlidojuši pirmie gulbji

Jūtot pirmās pavasara vēsmas, Latvijā atgriežas gulbji. Arī Ventā lepni gozējas bariņš šo cēlo putnu.

5.lpp. Vide. Sola ziemas atgriešanos

Sinoptiķi prognozē salu, kas, iespējams, turēsies šo un vēl visu nākamo nedēļu.

Meklē saimnieku

Dzīvnieku patversmē Rembo abi suņuki nokļuvuši nesen. Tāpat kā pārējie tās iemītnieki, arī viņi vēlētos kādam piederēt – saimniekam, kas viņus barotu, lutinātu, dotos kopīgās pastaigās un nevairītos no jautrām rotaļām.

6.lpp. Sports. Starp vadošajiem Latvijā un Baltijā

Mūsu pilsētas galda hokejisti ar ļoti labām sekmēm startējuši Latvijas un Baltijas čempionātā un ieguvuši arī vairākas godalgotās vietas. Savukārt Baiba Dace Ozoliņa un Aleksandrs Žernovojs izcīnījuši arī vietu Latvijas izlasē dalībai pasaules čempionātā.

Lemberga hūtē sagaidīs pavasari

Arī šī ziemas sezona slēpošanas kalnā Lemberga hūte 16. martā tradicionāli tiks noslēgta ar izklaidējošo pasākumu Ieelpo pavasari!. Tāpat kā iepriekšējos gados, dalībnieki varēs ļauties brīvai improvizācijai, kā arī prezentēt visdažnedažādākos braucamos.

Šķēpi lido arī ziemā

Rīgā, Daugavas stadionā, jau vienpadsmito reizi kopš 2000. gada norisinājās Latvijas ziemas čempionāts šķēpmešanā, kurā pirmo reizi uzvaras laurus reizē plūca brālis un māsa – Zigismunds un Katrīna Sirmie.

7.lpp. Pašvaldība informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: