Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sveiciens jums – sievietes!

8. martā vīrieši iepriecina ne tikai savas ģimenes sievietes, bet arī kolēģes, turklāt ventspilnieki to dara ar prieku. Kungi zina, ka dāmām veltītā uzmanība palīdzēs veidot harmoniskas attiecības – kā saimē, tā arī darbā.

Praktizē studenti no Liepājas un Bernes

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā praksi iziet topošie mediķi. Viņi uzslavē Ventspils slimnīcu un nenoliedz, ka pēc studijām varētu te arī strādāt.

2.lpp. Viedoklis: „Eirovija”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Valdošās koalīcijas dārgi apmaksātā eiro aģitbrigāde vēršas plašumā. Vai ikdienu medijos ir kāda jauna eiro slavinoša ziņa. Piemēram vakar bija zina par to, ka lielie uzņēmumi plāno līdzekļus eiro ieviešanai un sola, ka cenas nepacels. Publikācijā ir atspoguļota tikai trīs lielu uzņēmumu viedoklis, tai skaitā SEB bankas, Maximas, Nestes, pēc kuriem absolūti neko nevar spriest par visiem pārējiem Latvijas uzņēmējiem.»

3.lpp.

Virsplāna tonnas sola 300000 latu

Šā gada pirmie divi mēneši atspēkojuši pesimistiskās prognozes par Ventspils brīvostas darbību 2013. gadā. Par spīti gaidāmajai pasaules ekonomiskās situācijas negatīvajai ietekmei uz ostas darbību, gada sākumā vērojams kravu apgrozījuma pieaugums.

Ēst vai neēst zirga gaļu

Visā Eiropā, tostarp arī Latvijā, turpinās zirga gaļas skandāls. Cilvēki iesaistās tajā, atsakoties no gaļas produktiem, kam, viņuprāt, varētu būt pievienota zirga gaļa. Taču notiek arī pretējais – mediķi norāda uz šīs gaļas veselīgumu, bet ražotāji plāno uzsākt īpašu zirga gaļas produkta ražošanu.

 

4.lpp.

Centies iepirkties ar viltotām monētām

Var teikt, ka par situācijas ķīlnieku kļuvis kāds vīrietis, kuru vakar tiesāja par viltotu monētu izplatīšanas mēģinājumu.

5.lpp. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Izglītība. Velk burtu cilpiņas un āķīšus

Agrākos laikos glītrakstīšana bija obligāts mācību priekšmets ikvienam skolasbērnam, tagad šāda mācību stunda ir tikai retā skolā. Ventspils 5. vidusskolas jaunāko klašu audzēkņiem šāda iespēja iemācīties rakstīt glīti dota fakultatīvajās nodarbībās.

Pirmklasnieki jau pieteikti skolai

Lielākā daļa vecāku, kuru bērni nākamajā mācību gadā uzsāks mācības 1. klasē, savas atvasītes skolai jau pieteikuši. Reģistrēšanās gandrīz visās Ventspils skolās joprojām turpinās.

Vidusskolēni var mācīties augstskolā

No aprīļa Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrā vidusskolēni atkal varēs apgūt zināšanas un prasmes dabaszinātņu un tehnoloģiju jomā.

8.lpp. Sports. Mājās nepieciešams revanšs ar +4

«Nekāda traģēdija jau nav notikusi. Protams, vienmēr ir patīkamāk doties mājās ar uzvaru, kaut vai tikai ar viena punkta pārsvaru, bet šajā gadījumā cīņa vēl ir tikai pusē. Trīs punkti basketbolā nav nekas,» pēc pirmās Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla spēles uzsvēra BK Ventspils galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Čerņavskis spēkosies ar nīderlandieti Gruntjesu

Artūrs Čerņavskis, viens no mūsu labākajiem cīņas sporta meistariem, aizvadīs jau savu piekto profesionālo MMA cīņu. Viņš cīņu šovā TM Fighting Grand Prix Rīgā mērosies spēkiem ar Nīderlandes sportistu Paulu Gruntjesu.

Pavariņa – februāra labākā spēlētāja

Paziņota Jaunās sieviešu basketbola līgas februāra labākā spēlētāja, un par to kļuvusi BK Ventspils basketboliste Zane Pavariņa. Šajā laika posmā viņa palīdzējusi ventspilniecēm gūt trīs uzvaras, kā arī pati izcēlusies ar ļoti teicamu sniegumu.

9.lpp.

Mācās likvidēt amonjaka noplūdi

Vakar no rīta ķīmiskajā terminālī Ventamonjaks serviss atskanēja sirēna. Par laimi, tā bija mācību trauksme – terminālī un pilsētā notika Civilās aizsardzības mācības, lai zinātu, kā jārīkojas gāzveida amonjaka noplūdes gadījumā.

Pašvaldība informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: