Ceturtdienas pēcpusdienā uz gandrīz trim stundām bez elektrības palika daļa Ventspils Ventas kreisajā krastā, turklāt bez strāvas šajā laikā bija arī Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca.

Pārrāvums konstatēts pulksten 15.39, bet elektrības padeve tika atjaunota pulksten 18.12. Pie vainas bijis kāda kabeļa gala apdares bojājums, kura atrašanai un novēršanai montieriem bija nepieciešamas gandrīz trīs stundas. Speciālisti vēl turpina skaidrot, kāds bijis bojājuma rašanās iemesls, ventasbalss.lv pastāstīja uzņēmuma "Sadales tīkls" pārstāve Inga Tilhena. 

Bez elektrības visu šo laiku bija arī Ventspils slimnīca, turklāt tieši šajā laikā notikusi kāda operācija, kas veikta zālē, kas nav aprīkota ar autonomo elektroapgādes iekārtu. Par laimi, lielākā daļa darba jau bija paveikts. Jāpiebilst, ka daļa slimnīcas aprīkota ar iekārtām, lai šādi elektrības padeves pārrāvumi lielas raizes nesagādātu. 

Bez elektrības bija arī pilsētas dome, daudzi dzīvokļi, veikali, bet precīzu bez elektrības palikušo abonentu skaitu Tilhena vēl nosaukt nevarēja. Strāvas padeves traucējumu dēļ kādu laiku pieejams nebija arī ventasbalss.lv portāls. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: