Starptautiskajā pārtikas izstādē „Prodexpo 2013” Maskavā uzņēmuma „Ventspils zivju konservu kombināts” ražotās šprotes eļļā saņēma sudraba medaļu nominācijā „Labākais 2013. gada produkts”.

„AB Holding” prezidents Bislans Abdulmuslimovs: „Mēs augstu vērtējam šo sasniegumu un lepojamies, ka esam guvuši starptautisku atzinību izstādē, kurā piedalījās vairāk kā 2200 uzņēmumi no 63 pasaules valstīm. Latvijas šprotu ražotāji vien izstādes konkursos dažādās nominācijās demonstrēja vairāk kā 110 produkciju veidus. Mūsu uzņēmuma produktu novērtējums reizē ir augstas kvalitātes un sekmīga darba apliecinājums.”

 

2009. gadā tika ierosināts uzņēmuma„Ventspils zivju konservu kombināts” maksātnespējas process.Lai nepieļautu eksportspējīga uzņēmuma un simtiem darba vietu likvidāciju, panāktu tā darbības atjaunošanu, apvienojās vairāki pieredzējuši uzņēmēji: pārtikas uzņēmumu attīstītājs un finansētājs B.Abdulmuslimovs, zivrūpnieki Andris Bite un Jānis Endele, kā arī iepriekšējais uzņēmuma „Ventspils zivju konservu kombināts” akcionārs. Šodien viņiem izdevies ne tikai atjaunot „Ventspils zivju konservu kombināta” atpazīstamību, eksporta tirgus un ražošanas apjomus, bet arī nodrošināt uzņēmuma produktu kvalitātes atzinību pasaules līmenī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: