Aizvadīts jau piektais galda hokeja turnīrs «Tiem, kam pāri 30...», kas šoreiz pulcēja 13 dalībniekus no Ventspils un Rīgas.

Šo tradīciju iesāka Ventspils Galda hokeja klubs, tāpēc gandrīz vai simboliski bija, ka tā vadītājs Dainis Zariņš tika līdz medaļu cīņām. Sīvā spēkošanās tomēr beidzās par labu ciemiņam no Rīgas Eduardam Paķim, kura godalgu kolekcijā ir arī viena uzvara šajā turnīra. Par uzvarētāju kļuva Aleksandrs Žernovojs, finālā uzvarot kluba biedru no Jaunrades nama Gunti Ernšteinu.

 

Pēc apbalvošanas un Užavas alus pauzes 11 spēlētāji aizvadīja arī zibensturnīru uz retro galdiem (ražoti pagājušā gadsimtā sešdesmito gadu beigās un septiņdesmitajos gados PSRS). Uz šādiem laukumiem vislabāk veicās pirmajam Ventspils čempionam Ingemāram Šulcam, otrajā vietā ierindojās Zariņš, bet trešais šoreiz Ernšteins.

 

Pēc gada šāds turnīrs notikti risināsies atkal, tāpēc tiem, kam pāri 30, cītīgi jāgatavojas nākošajām kaujām, kā arī jāpameklē savos krājumos kāds retrogalds, ko varētu atjaunot, lai vīru mači būtu vēl interesantāki. 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: