Pēc iedzīvotāju ierosinājuma Ventspils pilsētas domes vadības atbildes uz iedzīvotāju jautājumiem, kuras redzamas SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā, turpmāk būs iespējams noskatīties arī tiešraidē internetā portālā www.ventspils.lv.

Sarunas, kurās domes vadība atbild uz iedzīvotāju jautājumiem par dažādām aktuālām tēmām, sāktas šī gada janvārī pēc iedzīvotāju vairākkārtējiem ierosinājumiem. Pēc pirmās pārraides saņēmām iedzīvotāju lūgumus nodrošināt pārraides translāciju arī internetā, jo ne visiem pieejams SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkls.

Ar Ventspils Digitālā centra atbalstu rasts tehnisks risinājums, un jau trešdien, 6. februārī, plkst. 19.00 sarunu, kurā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš un Ventspils tehnikuma direktore Kristīne Vāgnere atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem par uzņēmējdarbības vidi Ventspilī, būs iespējams tiešraidē noskatīties internetā portālā www.ventspils.lv pie īpaši izceltas ziņas par tiešraidi.

Atgādinām, ka jautājumus sarunas dalībniekiem iespējams uzdot portālā www.ventspils.lv pie  ziņas par tiešraidi, sūtot e-pastu vtvt@skatvis.net, kā arī zvanot darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 pa tālruni 636 01114. Arī sarunas laikā būs iespējams piezvanīt uz studiju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: