Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pacientus pieņem jaunajā poliklīnikā

Vakar svinīgi tika atklāta jaunā poliklīnika Raiņa ielā 6, bet šodien tā savās gaišajās un plašajās telpās sāk pieņemt pacientus.

Meklē patvērumu mūsu ostā

Trešdien Ventspils ostā ievilkts norvēģiem piederoša kuģa jaunbūves korpuss, kurā sācis sūkties ūdens.

2.lpp. Viedoklis: “Neapjaustā vara” laikraksta «Ventas Balss» redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Bieži vien dzirdēts cilvēkus sakām: nav jēgas iet, sūdzēties, izteikties, rakstīt tāpat jau neviens to vērā neņems un nekas jau nemainīsies. Līdzīgi pārmetumi kā nodrāzta plate izskan arī mediju virzienā: jūs tikai rakstāt un rakstāt, bet nekas jau nemainās. Tomēr bieži vien tas ir iesakņojies mīts, kas neatbilst patiesībai un ko uzturēt vēlas tie, kuri ir vienaldzīgi, slinki, netic saviem spēkiem, kuriem trūkst uzņēmības, kuri ir depresīvi noskaņoti un konstruktīvu risinājumu vietā saskata vien strupceļus.»


3.lpp.

Pazudis jaunietis

Kopš decembra vidus pazudušais jaunietis, iespējams, redzēts Liepājā.

Noraida Ētosa kasācijas sūdzību

Augstākās tiesas Senāts atteicis AS Ētoss kasācijas sūdzību prasībā pret SIA Ventas Balss, tādējādi atstājot spēkā laikrakstam labvēlīgo attaisnojošo spriedumu.

4.lpp.

Pirmais šāgada bērniņš – puisītis

Pirmais bērniņš Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļā pasaulē nāca 2. janvārī agri no rīta – plkst. 5.45. Vecāki viņu nosaukuši senā slāvu vārdā – par Mironu.

Pēc lasītāju ierosinājuma būvēs pāreju

Pateicoties Ventas Balss lasītāju ierosinājumiem, jau šogad tiks būvēta gājēju pāreja pār sliedēm Kalēju ielā.

5.- 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Kultūra. Ieraksta dziesmas, gatavo disku

Grupa Smags gadījums, kurā apvienojušies mūziķi 70.–80. gados spēlējuši dažādākajās muzikālajās apvienībās, ierakstījuši studijā sešas dziesmas.

Meistara prasmīgā ota

Pilī, atzīmējot Ventspils mākslinieka Gedimina Leskinoviča (1892–1939) 120 gadu jubileju, apskatāmi 15 viņa darbi.

Teksts tikai papildina emocijas

Izas lomai izrādē Kāds, kas slēpjas tumsā (Mārtiņš Zīverts)Ventspils teātra režisors Agris Krūmiņšizvēlējas Vitu Vītolu. Viņai labi izdevās parādīt sievieti ar mīklainu pagātni un ļoti dīvainu uzvedību.

8.lpp. Sports. BK Ventspils gadu uzsāks Jelgavā

Lieliski aizvadījis sezonas pirmo daļu – visos trijos turnīros līdz gadu mijai izcīnījis 24 uzvaras un piedzīvojis tikai vienu zaudējumu –, BK Ventspils sezonas otro cēlienu sāks ar Latvijas Basketbola līgas spēli, izbraukumā tiekoties ar vienību Jelgava.

Florbolisti iekļūst universiādes finālposmā

Rīgas Olimpiskajā centrā notika Latvijas XXIII universiādes pirmās kārtas sacīkstes florbolā, kurās dalību ņēma arī Ventspils Augstskolas spēlētāji. Izcīnot otro vietu savā apakšgrupā, viņi kvalificējās čempionāta finālposmam.

9.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: