Ventspils kērlinga kluba juniores, komandas Quattro spēlētājas Una Kristiāna Ozoliņa, Tīna Siliņa un Santa Blumberga Latvijas junioru izlases sastāvā devušās uz Prāgu, kur startēs 2013.gada Pasaules junioru čempionāta Eiropas atlases turnīrā (Izaicinājuma kausā).

Kopā ar Ventspils meitenēm Latvijas izlasē startēs arī divas rīdzinieces- Elizabete Laiviņa un Laura Gaidule, komandas treneris Arnis Veidemanis. Paralēli cīņas norisināsies arī vīriešu junioru konkurencē, kur Latviju pārstāvēs Talsu un Jelgavas puiši.

 

Prāgā mūsu meitenes divpadsmit Eiropas valstu izlašu konkurencē piedalīsies vienas vienīgās ceļazīmes izcīņā uz pasaules junioru čempionātu, kas norisināsies 2013.gada martā Sočos. Latvijas juniores, kopā ar Dānijas, Anglijas, Ungārijas, Polijas un Turcijas izlasēm, ir ielozētas WB grupā, kur sākotnēji izspēlēs viena apļa turnīru. Latvijas junioru pirmā spēle paredzēta 4.janvārī plkst. 16.00 ar Polijas vienaudzēm.

 

Jāpiezīmē, ka Latvijas kērlinga vienpadsmit gadu pastāvēšanas vēsturē šī ir pirmā reize, kad izveidota Latvijas sieviešu junioru izlase. Šoruden meitenes intensīvi gatavojās startam Prāgā un sagatavošanas periodā trenējās gan Ventspilī, gan Kērlinga hallē Rīgā, kā arī piedalījās dažādos turnīros ar Latvijas kērlinga asociācijas, Ventspils pilsētas pašvaldības, Ventspils kērlinga kluba, Olimpiskā centra “Ventspils”, SIA „Pilsbūve”, SIA „Vektors-2” un SIA „Ostas celtnieks” atbalstu.

 

Latvijas meiteņu pirmais izgājiens spēcīgajā Eiropas konkurencē nebūs viegls, tāpēc aicinām interesentus sekot līdzi spēlēm turnīra mājaslapā - http://ejcc2013.curling.cz, mūsu laba vēlējumi un līdzjušana noteikti noderēs!  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: