Ievērojot ikgadējo tradīciju, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vadība  svinīgi sveica 2012. gada labākos slimnīcas ārstus un darbiniekus.

Šogad titulu 2012.gada labākais ārsts, ņemot vērā gan pacientu pozitīvās atsauksmes, gan kolēģu atzinību, ieguva diagnostikas nodaļas radiologs – diagnosts Andris Kārkliņš. Viņš no Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieka Gunta Blumberga rokām saņēma arī domes atzinības rakstu.

Vēl deviņi ārsti ieguva titulu Gada ārsts 2012. Tie ir interniste Indra Fabriciusa, traumatologs Māris Zirnis, ķirurgs, urologs Mihails Goldšteins, nefroloģe Linda Mičule, anesteziologi – reanimatologi Leonīds Ļebedevs un Iveta Ošiņa, asins sagatavošanas nodaļas vadītāja Baiba Griķe, mikrobioloģijas ārste Larisa Goldšteine un endokrinoloģe Valda Stalte. Par šiem ārstiem visa gada laikā saņemtas visvairāk pacientu pateicības par laipnību, sirsnību, iejūtīgo attieksmi un profesionāli sniegto palīdzību.

Par Gada nodaļu 2012 atzīta paliatīvās aprūpes nodaļa, kuras mediķu komanda visbiežāk saņēmusi pacientu un viņu tuvinieku pozitīvās atsauksmes.

Savukārt titulam Gada kolēģis 2012 kandidātus izvirzīja paši slimnīcas nodaļu mediķi un darbinieki. Šo titulu saņēma ārsti, medicīnas māsas, māsu palīgi, saimniecības, administrācijas un tehniskie darbinieki gan no Ventspils, gan no slimnīcas Talsu filiāles. 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: