Šodien notika jaunās poliklīnikas ēkas Raiņa ielā 6 svinīgā atklāšana, uz kuru bija aicināti visi interesenti.

Pasākumā klātesošos uzrunāja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Nacionālā veselības dienesta Kurzemes nodaļas vadītāja Dzintra Eglīte. Pēc simboliskās poliklīnikas ēkas atklāšanas visi klātesošie varēja apskatīt jaunās un mūsdienīgi iekārtotās telpas. Tikmēr pacientu pieņemšana jaunajā poliklīnikā sāksies ar 4. janvāri. Uzziņas poliklīnikas reģistratūrā pa tālruni 636 22131.

Poliklīnikā tiks nodrošināta infrastruktūra vairākiem jauniem veselības aprūpes pakalpojumiem, tai skaitā būs pieejams mamogrāfijas skrīnings, rentgena izmeklējumi, ir uzstādīta fototerapijas iekārta un iekārtota ārstnieciskās vingrošanas zāle.

Pacientu ērtībām mainīsies reģistratūras darbs – kase strādās atsevišķi, tiks ierīkots arī elektroniskais rindu regulators, tādejādi pacientiem vairs nebūs jādrūzmējas pie reģistratūras lodziņiem. Poliklīnikas uzgaidāmās telpas būs daudz plašākas un pacientiem draudzīgākas, ēkā ir ierīkots lifts nokļūšanai otrajā un trešajā stāvā. Telpas ir piemērotas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, tai skaitā pacientiem ratiņkrēslos. Arī mediķi varēs strādāt mūsdienīgākos un ērtākos apstākļos. 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: