Sestdien Ventspilī tiks aizvadīti pēdējie šī gada LBL mači – "Aldaris" LBL spēlē BK "Ventspils" uzņems U18 izlasi, bet LBL2 spēlē "Ventspils Augstskola" tiksies ar RSU basketbolistiem.

"Aldaris" LBL mačā tiksies komandas, kas turnīra tabulā atrodas pretējos polos un līdz šim izcēlušās ar diametrāli pretējiem rezultātiem – ventspilnieki tikai reizi zaudējuši, kamēr U18 basketbolisti tikai vienreiz uzvarējuši. Savukārt turnīra tabulā kurzemniekiem ieņem pirmo vietu, bet nākotnes zvaigžņu izlase iekārtojusies pēdējā vietā. Tas varbūt nav nekas interesants, bet kāds cits fakts pilnīgi noteikti tāds ir. BK "Ventspils" līdz šim vienīgo zaudējumu piedzīvoja, viesojoties Valmierā (62:83), bet U18 komanda tieši pret valmieriešiem izcīnījusi šobrīd vienīgo uzvaru (84:80).

Izlases rindās laukumā varētu doties arī ventspilnieks Roberts Pāže, kurš līdz šim piedalījies astoņos mačos un pielika savu roku arī uzvarai pret Valmieru. Līdzšinējos mačos U18 izlases galvenie vilcēji bijuši Anžejs Pesečniks (13,6 punkti) un Dāvis Geks (13,1). Jādomā, eksperimentus ar sastāvu var gaidīt arī no BK "Ventspils", jo pēdējā laikā Roberts Štelmahers iespējas sevi apliecināt regulāri dod arī "VeA" spēlētājiem. Ventspilnieku un junioru mačs sāksies pulksten 14.

Savukārt 16.30 laukumā dosies "VeA" un RSU komandas, kuru rēķinā ir pa deviņiem panākumiem, tā kā šī gada pēdējais akords Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola hallē solās būt interesants.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: