Gada pēdējā mačā BK "Ventspils" basketbolisti savā laukumā ar 96:62 pieveica U18 izlasi, bet "Ventspils Augstskola" pagarinājumā ar 90:98 piekāpās RSU komandai.

Jānis Timma sestdien pirmo reizi karjerā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā izcēlās ar "triple-double", sekmējot BK "Ventspils" komandas uzvaru. Ventspilnieki savu pārākumu fiziskajā spēkā un meistarībā lieliski nodemonstrēja jau pirmajā spēles ceturtdaļā, saberot junioru grozā 28 punktus. Rezultāts ar katru ceturksni aizvien pieauga, un spēles gaita nedaudz izlīdzinājās vien noslēdzošajās desmit minūtēs. Mača izskaņā 96:62 kurzemnieku labā.

Jānis Timma uzvarētāju rindās izcēlās ar "triple-double" - 13 punkti, 11 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles, bet rezultatīvākais ventspilnieks bija Donalds Simss, gūstot 15 punktus. 13 punkti arī Mārtiņa Meiera kontā.

Savukārt "Ventspils Augstskolas" basketbolisti mača izskaņā nespēja nosargāt desmit punktu pārsvaru un pagarinājumā ar 90:98 piekāpās RSU komandai. Rīdziniekiem 0,3 sekundes līdz mača beigām izdevās izraut neizšķirtu, neskatoties uz pārkāpumu, realizējot tālmetienu. Mārcis Benefelds soda metienu nerealizēja, bet pagarinājumā RSU komanda bija krietni pārāka. Mājiniekiem 18 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Klāvam Šilberga konta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: