Sociālais dienests aicina pilsētas iedzīvotājus aktīvāk izmantot iespēju saņemt pašvaldības pabalstu Ziemassvētkos. Lai arī Ziemassvētku brīvdienas jau sākušās, pabalstu iedzīvotāji varēs vēl saņemt arī pēc svētku brīvdienām.

Kā jau iepriekš ziņots, šogad Ventspils pašvaldība iedalījusi līdzekļus gandrīz 300 tūkstošu  apmērā, lai Ziemassvētkos sniegtu materiālu atbalstu Ventspils pilsētā deklarētiem pensionāriem un invalīdiem, bērniem invalīdiem, bez vecāku gādības palikušiem bērniem, kā arī bērniem no  trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Ģimenēm ar bērniem pabalstu izmaksa jau noslēgusies, taču pārējās iedzīvotāju grupas pabalstu vēl varēs saņemt.

Pensionāri un invalīdi, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas ) nepārsniedz Ls 191,91, pabalstu Ls 30 apmērā varēs saņemt vēl līdz 2013. gada 31. janvārim. Piešķirto pabalstu varēs saņemt trīs dažādos veidos – savā norēķinu kontā, Sociālā dienesta kasēs vai arī ar piegādi mājās gadījumā, ja pabalsta saņēmējam veselības stāvokļa dēļ nav iespējams izmantot citus pabalsta saņemšanas veidus.

Pensionāriem un invalīdiem, kuri vēlēsies pabalstu saņemt norēķinu kontā, jāvēršas Sociālā  dienesta pagaidu telpās  Lielajā ielā 7 (ieeja no Skroderu ielas puses, ēka plašāk  zināma kā kādreizējais Skolēnu jaunrades nams) vai dienesta filiālē Pārventā, Talsu ielā 39, lai uzrakstītu iesniegumu par pabalsta saņemšanu. Sociālais dienests pabalstu pārskaitīs uz norādīto kontu  ne vēlāk kā 5 darba dienu laikā no iesnieguma saņemšanas. Iesnieguma veidlapu iespējams arī izdrukāt šeit.

Pabalstu  abās Sociālā dienesta kasēs Lielajā ielā 7 un Talsu ielā 39 (Pārventas iedzīvotāji)  pensionāri un invalīdi varēs saņemt  kases parastajā darba laikā līdz 2013. gada 31. janvārim.

Bērni invalīdi pabalstu Ls 30 apmērā vēl varēs saņemt  līdz 2013. gada 18. janvārim Sociālā dienesta kasēs to parastajā darba laikā, vai arī  pārskaitot uz bērna vecāku vai aizbildņu norēķinu kontu. Iesnieguma veidlapu var izdrukāt šeit.

Bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni pabalstu Ls 30 apmērā varēs saņemt līdz 2013. gada 18. janvārim Sociālā dienesta kasēs to  parastajā darba laikā, vai arī pārskaitot uz aizbildņu norēķinu kontu. Iesnieguma veidlapu var izdrukāt šeit.

Atgādinām, ka Sociālā dienesta kasēm parastais darba laiks ir:

Sociālā dienesta kasē Lielajā  ielā 7:
Pirmdienās - no 10.00-13.00
Trešdienās – no 12.00-15.00
Piektdienās – no 10.00-13.00

Sociālā dienesta kasē Talsu ielā 39 (Pārventas filiālē):
Otrdienās – no 10.00-13.00
Ceturtdienās – no 12.00-15.00

Pabalstu iespējams pārskaitīt tikai uz tās personas norēķinu kontu, kurai pabalsts piešķirts!

Papildu informācijai lūdzam zvanīt pa tālruņiem 63601210 (Ventas kreisajā krastā dzīvojošie) vai 63663001 (Pārventas iedzīvotāji).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: