Ventspilī pēdējās dienās ar nelieliem pārtraukumiem sniga un putināja, tāpēc ielas nepārtraukti tika tīrītas un kaisītas.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts" sniega tīrīšanas tehnika strādā nepārtrauktā režīmā. Šobrīd, kad pilsētā joprojām ar pārtraukumiem snieg un putina, ielu tīrīšanā strādā 12 traktortehnikas vienības, tai skaitā mazgabarīta riteņtraktori ar frontālo kausu (Bobcat), 3 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, kā arī 2 smagās automašīnas un viena traktortehnikas vienība piesaistīta sniega izvešanai.

Smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, veic galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšanu un kaisīšanu ar tehnisko sāli, savukārt traktortehnikas vienības veic mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšanu, kā arī tīra publiskos stāvlaukumus, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmus, ielu stāvlaukumus un iebrauktuves.

Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" jau uzsākusi sniega izvešanu. No pilsētas izvestais sniegs tiek uzkrāts pilsētai piederošos brīvos laukumos pilsētas nomalēs, kur tas netraucē satiksmei un iedzīvotājiem, kā arī neradīs neērtības sniega kušanas laikā pavasarī.

Paralēli ielu tīrīšanas darbiem, pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” palīdz dažādiem Ventspils uzņēmumiem un namu apsaimniekotājiem, tīrot sniegu no dažādas nozīmes laukumiem, iebrauktuvēm un piebraucamiem ceļiem.

Būtiski atzīmēt, ka Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Lai organizētu sniega izvešanu teritorijās, kas nav pašvaldībai piederošas, iespējams zvanīt uz pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts". Tālrunis uzziņām: 63622681. Tāpat pa šo tālruni iedzīvotāji var informēt pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" par neattīrītajām teritorijām.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un turpinās informēt par aktualitātēm, kas saistītas ar sniega tīrīšanu Ventspils pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: