Ventspils slimnīcā ar šo nedēļu ambulatoros pacientus sāk pieņemt ķirurģe Nora Kārkliņa.

Līdz šim slimnīcā ķirurga konsultācijas nebija pieejamas. Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas galvenais ārsts Dainis Gīlis ir gandarīts, ka ķirurga ambulatorajiem pakalpojumiem ir izdevies piesaistīt valsts finansējumu. Tas nozīmē, ka pacientiem vizīti apmaksās valsts un viņiem būs jāsedz tikai pacientu iemaksa. Ķirurgs pacientus pieņems katru otrdienu un ceturtdienu no pulksten 12 līdz 14.

 

Pie speciālista pēc konsultācijas var vērsties pacienti ar dažādām ķirurģiskajām saslimšanām – ar nedzīstošām brūcēm, ar sūdzībām par žultsakmeņiem, trūcēm un citām ķirurģiskām kaitēm. Tāpat dr. Kārkliņa Ventspilī ir iecerējusi attīstīt vairogdziedzera ķirurģiju. Ja šobrīd lielākajai daļai pacientu vairogdziedzera operācijas nākas veikt Rīgā, tad turpmāk šāda iespēja būs arī Ventspilī.

 

Tādējādi pie speciālistes uz ambulatoro pieņemšanu var ierasties arī pacienti ar vairogdziedzera problēmām. Kopā ar ķirurgu strādās arī medicīnas māsa, kas nepieciešamības gadījumā veiks pārsiešanas un cita veida manipulācijas.

 

Ventspils slimnīcā ambulatorās palīdzības nodaļa iedzīvotājiem sniedz vispusīgus ambulatoros pakalpojumus. Pacientus pieņem arī citi sertificēti speciālisti – acu ārsts, kardiologs, pulmonologs, pneimologs, bērnu un pieaugušo infektologs, reimatologs, urologs, nefrologs, ginekologs, neirologs, ausu, kakla un deguna ārsts un citi speciālisti.

 

Tāpat slimnīca piedāvā plašu diagnostikas izmeklējumu klāstu – magnētiskās rezonanses izmeklējumus, datortomogrāfiju, USG, duplekssonoskopiju, ehokardiogrāfiju, neirosonogrāfiju bērniem, elektroencefalogrāfijas izmeklējumus bērniem un pieaugušajiem un citus. Slimnīcā darbojas arī brūču aprūpes kabinets un procedūru kabinets, tiek nodrošināti plaša spektra laboratoriskie izmeklējumi.

 

Apmeklējot speciālistus, iepriekš jāpierakstās pa tālruni 63624665.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: