Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

12.12.12. plkst. 12.12

Sagaidījuši maģisko skaitļu virkni – 12.12.12. – , ventspilnieki paveica interesantas lietas, turklāt daži to darīja plkst.12.12. Tā, piemēram, Ventspils roņi, precīzāk, ronītes, šajā laikā devās uz jūru un iegremdējās ūdenī. Tas nekas, ka gaisa temperatūra tobrīd bija mīnus pieci grādi.

Nopērk māju kopā ar saimnieci

Nesen televīzijā redzētais sižets par dzīvokli, ko pārdeva komplektā ar pensionāru, šķita krietni šokējošs. Taču situācija nebūt nav unikāla. Arī Ventspilī ir gadījumi, kad māja tiek nopirkta kopā ar bijušo īpašnieku.

2.lpp. Viedoklis: “Uz mīlestību! ” laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.

«Pēdējais datums maģisko skaitļu virknē aizvadīts, un tiem, kas kopš 2000. gada janvāra ik gadu gaidīja ko īpašu, tagad nāksies izdomāt jaunus mārketinga trikus, jo trīspadsmitā mēneša kalendārā nav. Taču šī gada maģisko datumu izkonkurē gaidāmais 21. decembris. Pēdējais datums slavenajā maiju kalendārā vairs nav aiz kalniem.»

3.lpp.

Ekskavatorus turpina vajāt ķibeles

Šogad jau otro reizi būvfirmai Variants gadās likstas ar ekskavatoru pārvadāšanu. Vasarā ekskavators aizķēra viaduktu, bet šonedēļ tas gandrīz apgāzās uz Ventas tilta apļa.

Sola bargākas prasības termināļiem

Nesen, uzturoties Ventspilī, Valsts vides dienesta vadība iepazinās ar svarīgākajām ekoloģiskajām problēmām un tikās ar ostu uzņēmumu – lielākajiem gaisa piesārņotājiem pilsētā – pārstāvjiem. Valsts ierēdņi sola izstrādāt bargākas prasības termināļiem.

 

4.lpp. Izglītība. Izolēšana agresiju nemazinās

Vai katrā skolā mācās pa kādam agresīvam bērnam, kas traucē mācību stundas, iekausta un apsaukā klasesbiedrus. Nereti situācija ir grūti kontrolējama un prasa nopietnu risinājumu.

5.lpp.Reportāža. Darbīgs vakars Lemberga hūtē

Ziema šogad atnākusi ar joni. Bez mēģinājumiem un mānīšanās. Kā sniegs decembra pirmajās dienās Ventspilī uzsniga, tā arī palika. Savukārt Piedzīvojumu parkā slēpošanas kalns apmeklētājiem atvērts no 9. decembra.

6.lpp. Sports. Otrajā kārtā pret turkiem, somiem un rumāņiem

Ventspils basketbolisti ar perfektu bilanci noslēguši FIBA Izaicinājuma kausa pirmo grupu turnīru un līdz ar to bez jebkādām problēmām iekļuvuši nākamajā kārtā, kur viņu pretinieki būs Turcijas Pinar Karsiyaka, Somijas Joensuun Kataja un Rumānijas Gaz Metan Medias.

Šorttrekisti trešajā desmitā Ķīnā

Kīnā, Šanhajā, notika Pasaules kausa šorttrekā ceturtā posma sacensības, kurās startēja arī abi mūsu labākie šī sporta veida meistari Jēkabs Saulītis un Roberto Puķītis, kas šoreiz ar īpaši augstiem rezultātiem nevar lepoties.

Novada čempionātā telpu futbolā uzvar ančiņi

Ventspils novada čempionātā telpu futbolā, kas risinājās Zūru pamatskolas sporta zālē, cīnījās četras komandas, bet uzvarētāju kauss tika Ances spēlētājiem.

7.lpp. Dzīvesziņa. Iemācījās dzīvot vertikālē

Jeļena Bičkova bija veiksmīga uzņēmēja, kurai dzīvē nekā netrūka, tomēr sirds reizēm bija nemierpilna. Arī tādēļ, ka ģimene netika pie mazuļa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: