Ventspils Jaunrades namā notika sacensības trases automodelismā „Iesācēju”; G16 open un PR24 klasēs.

Sacensības organizēja Ventspils Jaunrades nams un tajās piedalījās pedagogu Jevgeņija Sļepko un Alvja Kambuta audzēkņi, kā arī Valmieras Jaunatnes centrs „Vinda” automodelistu pulciņa audzēkņi un viņu skolotājs Andris Taurītis. Šoreiz veiksmīgāki bija viesi. „Iesācēju” klasē 3. vietu izcīnīja Jaunrades nama audzēknis Aleksandrs Tančins.

 

Lai rosinātu bērnu un jauniešu interesi par inženierzinātnēm, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlamentu un Robotikas klubu jau ceturto gadu organizē „Tehniskās jaunrades dienas”. Pasākums norisinās visu novembra mēnesi vairākās Latvijas pilsētās: Rīgā, Valmierā, Rēzeknē, Jelgavā un Liepājā.

 

25. novembrī uz Liepāju jau trešo reizi devās Ventspils Jaunrades nama radioelektronikas laboratorijas audzēkņu komanda un pedagogs Viktors Bagienskis. Liepājā dažādās disciplīnās piedalījās 115 dalībnieki vecumā no 10 – 23 gadiem. Mūsu nama komanda, kuru pārstāvēja Laima Kamzola (9.kl.), Māris Mūrnieks (Ventspils Augstskola), Reinis Zecmanis (Ventspils Augstskola) un Toms Friķis (Ventspils Augstskola), piedalījās disciplīnā „Līnijsekotāji” un izcīnīja 1. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: