Ventspils Augstskolas "Uzņēmējdarbības inovāciju un reģionālās attīstības centra" (VeA UIRAC) direktoram, Ventspils Augstskolas mācību prorektoram asoc. prof. Arnim Saukam pasniegta balva par RENT XXVI konferences labāko situācijas analīzes (case study) rakstu.

Šajā nominācijā, kuru iniciēja lielākā Eiropas uzņēmējdarbības un maza biznesa organizācija ESCB, ik gadu piedalās pētnieki no vairāk kā 20 valstīm Eiropā un ārpus tās.


Arnis Sauka rakstā apskata latviešu izveidotus uzņēmumus - Aerodium, Blue Microphones, Mammu, MADARA cosmetics un A-Boards. Raksts kopā ar citu pasaules uzņēmumu veiksmes stāstu situācijas analīzēm tiks publicēts Oxford University Press izdotā grāmatā.


Ventspils Augstskolas mācību prorektors Asoc. prof. Arnis Sauka, kā arī divi citi UIRAC pētnieki – Prof. David Smallbone un Prof. Markku Virtanen – prezentēja savus jaunākos pētījumus starptautiskā konferencē “RENT XXVI – Research in Enterpreneurship and Small Business” (“Zinātniskie pētījumi uzņēmējdarbībā un Mazajā biznesā”), kas notika no 21. līdz 23. novembrim, EM Lionas Biznesa skolā, Francijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: