Ventspils Televīzijas mainījusi nosaukumu uz Kurzemes televīzija. Tās ir tikai pirmās pārmaiņas. Tuvākajā laikā sekos arī citi jaunumi.

Šobrīd Kurzemes televīzijas kanāls aptver visu ziemeļkurzemes un dienvidkurzemes teritoriju. Tas nozīmē, ka vienotā kanālā ir skatāmi arī citu Kurzemes – Liepājas, Aizputes, Talsu un Skrundas televīziju - veidotie raidījumi. Savukārt pārējie kurzemnieki varēs uzzināt par aktualitātēm Ventspils pilsētā.  

Ventspils ziņas turpmāk tiks translētas katru dienu 19.00, ar atkārtojumu 20.15 un 11.30 nākamajā dienā. Pārējā laikā būs iespēja uzzināt arī to, kas notiek kaimiņos un skatīties Latvijas ziņu kanāla raidījumus.

SIA Kurzemes televīzija,  valdes loceklis Aleksandrs Mirvis Ventas Balsij atklāja tuvākajā nākotnē ir iecerēts vaidot arī kopējus raidījumus ar pārējiem kolēģiem, taču vēl visiem kopā jāsastrādājas un arī resursi tam šobrīd nav pieejami.

Ventas Balss jau rakstīja, ka vairākus mēnešus ventspilnieki savas pilsētas aktualitātes var skatīties virszemes apraidē. Tiek raidīts testa režīmā. Mirvis informē, ka reģionālo televīziju testa apraide tiks saglabāta līdz pat gada beigām. Pēc tam jau tiks lemts par tālāku sadarbību ar Lattelekom. „Šobrīd pārbaudām savas iespējas, viņi savas. It kā digitalizācijai gatavojās ļoti ilgi, bet patiesībā tieši tagad ir jāsaprot, kā tālāk. Šobrīd visi strādājam, lai uzlabotu piedāvājumu,” Kurzemes televīzijas valdes loceklis, Aleksandrs Mirvis cer, ka skatītāji būs apmierināti un sapratīs tos starpgadījumus, kas dažkārt rodas, strādājot testa režīmā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: