Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lietotu apģērbu veikalu vairāk

Pagājušās nedēļas nogalē Saules ielā 33 tika atvērts mūsu pilsētā pēc skaita trešais tirdzniecības tīkla R.D.A. lietoto apģērbu veikals. Kopš veikala atvēršanas pircēji par to izrādījuši lielu interesi. Komisijas veikals Bāka, kas pirms tam darbojās šajās telpās trīs gadus, pārcēlies uz tirdzniecības namu Pilskalns.

Lūdz ļaut būvēt Talsu slimnīcu

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca tiesā iesniegusi lūgumu atļaut turpināt Talsu jaunās slimnīcas būvniecību Latvijas Zaļās kustības rosinātās tiesvedības laikā, kas var ilgt pat vairākus gadus.

 

2.lpp. Viedoklis: “Pret muļķību nav zāļu”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Laikā, kad visas būvfirmas steidz padarīt tos āra darbus, kurus ziemas sals darīt neļaus, Talsos apturēta slimnīcas būvniecība. Varbūt kādam var rasties jautājums, kāpēc mēs par to rakstām un kāpēc mūs tas interesē? Pirmkārt, jāsāk ar to, ka Ventspils slimnīca nav tikai ventspilniekiem, bet tā ir Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca, kas apkalpo Kurzemes pusē dzīvojošos, tai skaitā talseniekus.»

 

3.lpp.

Ar sveces liesmu pret tumsu

Cilvēki sveces iegādājas, domājot par Ziemassvētkiem un arī par iespējamajām pasaules gala kataklizmām.

 

4.lpp.

Iemūžina pagastu kuplās ģimenes

Ancē un Jūrkalnē īpašu svētku sajūtu piedzīvojušas daudzbērnu ģimenes, kas tika aicinātas uz kopīgu fotografēšanos.

Zelta Zivtiņa sola laboties

Pēc kāda ventspilnieka sūdzības par Zelta Zivtiņas iespējamo mānīšanos kompānija sola vēlreiz pārskatīt pārpratumu raisošās īsziņas tekstu.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas.

 

6.lpp. Sports. Teikvondistiem četri Latvijas zelti

«Sports ar to ir interesants, ka tajā ir ļoti grūti kaut ko paredzēt un prognozēt. Tajā viss ir iespējams. Tomēr, neskatoties uz to, rēķināju, ka pie pāris zeltiem mums vajadzētu tikt,» priecīgs atklāja teikvondo treneris Igors Likovs.

Hondai zaudējums pret RTU

Trešo zaudējumu Latvijas telpu futbola čempionātā piedzīvojuši FK Honda futbolisti, kas, nerādot ne tuvu savu labāko spēli, izbraukumā ar 2:6 piekāpās RTU spēlētājiem.

Volejbolisti turpina uzvaru sēriju

Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā turpina priecēt VK Ventspils, kas pēc ne pārāk veiksmīga sezona sākuma, kad pirmajā atgriešanās spēlē tika piedzīvots zaudējums, tagad rāda jau daudz labāku un stabilāku sniegumu un guvis jau četras uzvaras pēc kārtas.

 

7.lpp. Dzīvesziņa. Atrod spēka dziesmu kodus

Jau pirmajā dienā, kad notika latviskās dzīvesziņas biedrības LATVE izdoto Spēka dziesmu atvēršanas pasākums, tautiņās aizgāja 500 grāmatas eksemplāru.

Uzmanība jāpievērš magnētiskā lauka svārstībām

«Es negatavojos decembrī solītajam pasaules galam un nepērku sērkociņus, sveces un sāli. Turklāt, ja notiks nenovēršamais, sveces nepalīdzēs,» uzskata fiziķis un Sokrāta Tautskolas lektors Dainis Ozoliņš.

Darbs visam mūžam

Lai pozitīvi mainītos, nepieciešams atzīt savas kļūdas un rakstura defekti, pārlieicnāti AA apvienības biedri, kas izārstējušies no alkohola atkarības, izmantojot programmas, kas balstītas uz garīgumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: