Aivars Lembergs pašlaik gatavo iesniegumu Administratīvajai tiesai, lai vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Edmundam Sprūdžam tiktu uzlikts par pienākumu iesniegt pierādījumus rīkojumā minētajiem Sprūdža apgalvojumiem par Lemberga pārkāpumiem.

"Ventspils domes rīcībā no Sprūdža nav saņemts neviens pierādījums viņa apgalvojumiem. Es esmu trīs reizes rakstiski vērsies ministrijā, lai man uzrāda pierādījumus Sprūdža apgalvojumiem. Divas reizes ministrijā bija ieradies mans pārstāvis, jo atbilstoši likumam man vai manam pārstāvim ir tiesības iepazīties ar visiem materiāliem un tostarp visiem pierādījumiem, kas apliecina Sprūdža rīkojumā minētos apgalvojumus," informēja Lembergs.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) nav sniegusi šādus pierādījumus Lemberga pārstāvim personīgi un nav arī atbildējusi uz Lemberga vēstulēm. "Tas liek mums domāt, ka nekādu pierādījumu rīkojumā minētajiem apgalvojumiem Sprūdža rīcībā nav, jo tādu nevar būt," norādīja Lembergs.

To, ka Sprūdža rīcībā nav pierādījumu viņa apgalvojumiem, pēc Lemberga domām, vēlreiz apliecina "absolūti prettiesiskā reakcija no Sprūdža puses par to, ka dome var uzdrīkstēties pieprasīt pierādījumus un tāpēc tādā gadījumā ir atlaižama".

LETA



Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: