Atbildi uz šo jautājumu un daudziem citiem par to, kas ir deja un dejas improvizācija tās mākslinieciskajā izpausmē būs iespēja uzzināt Laboratory of Stage Arts demonstrācijas nodarbībā.

Nodarbības laikā paredzētas arī praktiskas nodarbības interesentiem. Pasākums notiks 6. novembrī plkst. 19.00 Ventspils Augstskolas A408 auditorijā. Līdzi jāņem dejošanai ērtas drēbes un neslidīgas zeķes vai mīkstās deju čības.

 

Nodarbības plāns: Jura Upenieka meistarklase 1 stundas garumā un pēc tam turpinājumā Jam session tikai dejas un brīvas kustības ietvaros. Sākumā tiks diskutēts par to, kas īsti ir deju improvizācija un cik dziļi mūsu sirdī patiesībā mīt deja, un kā tā var radīt iekšējo uguni, siltumu un prieku.

 

Nodarbība būs arī praktiska. Ikviens dejos savam priekam, tādēļ skatītāji šoreiz netiek aicināti, lai tie, kas dejos nekautrētos izmēģināt savas idejas. Šī nodarbība būs tieši iesācējiem, tāpēc aicināts ir ikviens interesents, protams, tiek aicināti arī profesionāļi, jo improvizācija ir bez ideju ierobežojumiem, galvenais ir ļauties dejas plūsmai.

 

Nodarbības noslēgumā interesentiem būs iespēja pieteikt savu dalību improvizācijas laboratorijā.

 

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: