Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi

1.lpp.

Bēdu ieleja uz valsts ceļiem

Ventas Balss pēc novadnieku uzaicinājuma devās nelielā ekspedīcijā pa Ventspils, Talsu un Kuldīgas ceļiem, kas ir valsts atbildībā. Diemžēl Latvijas Valsts ceļu Ventspils nodaļai redzētais neglaimo – tilti kā pēc kara, ceļu līkumi krūmos un būvgruži ceļu aizsargjoslās. Kaimiņu novadā ceļu aizsargjoslas izkoptas rūpīgāk.

Medmāsas vervē darbam Norvēģijā

17 medicīnas māsas un ārsta palīgi bija ieradušies uz kādas kompānijas Ventspilī rīkoto informatīvo pasākumu par iespējām strādāt Norvēģijā.

2.lpp. Viedoklis: “Likums vai zeķes? ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Skolas laikā nepatika, ja skolotāja kontroldarbu laboja manā klātbūtnē tajās reizēs, kad zināju, ka manas zināšanas pieklibo. Tādēļ centos to nodot stundas beigās, lai nebūtu iespējas norādīt uz manām kļūdām visas klases priekšā. Ar gadiem, protams, nāk sapratne, ka no savas zināšanas vai nezināšanas nekur nenoslēpties un vienīgais ceļš uz izaugsmi ir mācīties no kļūdām un konsultēties ar zinošiem cilvēkiem kādā jomā.»

3.lpp.

Vērtē pieturas izveidi pie kapiem

Lai cilvēkiem nebūtu tik tāls ceļš jāmēro kājām, iespējams, pie Meža kapiem tiks izveidota vēl viena autobusu pietura.

Tehnikuma audzēkņi iepazīst Robotino

Vakar topošo mehatronisko sistēmu tehniķu grupas, kas no šī gada apgūst jaunu specialitāti Ventspils Tehnikumā, nodarbības notika nevis pašu auditorijā, bet Ventspils Augstskolā.

4.lpp. Ceļi novadā.

5.lpp. Novadā. Kūpina desas un vistiņas

Sapratis, ka darbs pašvaldībā nav viņa aicinājums, bijušais Vārves pagasta komunālās saimniecības vadītājs Rauls Ostvalds pilnībā nodevies ģimenes biznesam.

Sāk zīmēt nākamā budžeta ciparus

Novada pašvaldība sākusi darbu pie nākamā gada budžeta veidošanas. Pašvaldības ieņēmumi tiek plānoti par 280 tūkstošiem latu vairāk nekā šogad.

Pieci gadi mākslā un teātrī

UgālnieciInu Jansoni daudzi pazīst kā veiksmīgu uzņēmēju, kura vēl pagājušajā gadā ēdnīcā Mājas virtuve pasniedza gardas pusdienas. Nu biznesam pielikts punkts, un Ina visu laiku velta saviem vaļaspriekiem – gleznošanai un teātrim.

6.lpp. Sports. No Igaunijas pārved divas uzvaras

BK Ventspils aizvadījis Igaunijā divas izbraukuma spēles Baltijas Basketbola līgā un no turienes mājās pārvedis arī tikpat daudz uzvaru, kas tādējādi ļāva turpināt arī šīs sezonas sešu bezzaudējumu spēļu sēriju.

Futbolisti atgriežas labāko trijniekā

Cīņā par Latvijas Virslīgas čempionāta medaļām svarīgu uzvaru izcīnījis FK Ventspils, kas 33. kārtas spēlē savā laukumā ar 4:0 (1:0) sagrāva vienu no turnīra vājākajām vienībām – Mettu/LU –, tādējādi atgriežoties arī labāko trijniekā kopvērtējumā.

Dundaga un Kurekss sāk ar uzvaru

Sācies Olimpiskā centra Ventspils atklātais čempionāts hokejā. Pie pirmā panākuma izdevies tikt Dundagas un Kureksa hokejistiem, kas apspēlēja attiecīgi Saldus/PRYOT un Ventpils novada hokeja komandas spēlētājus.

7.lpp. Intervija. Sevi pierādījuši strādājot

Priecājoties un par ziedu skulptūrām vasarās, Ziemassvētku rotājumiem gadumijā, par kārtību pilsētā, pat neiedomājamies par cilvēkiem, kuru darbs vistiešākajā veidā ieguldīts visās šajās lietās. Tāpat kā baletā uz skatuves nevienam nav jāzina treniņu zālē izlieto sviedru sūrums, arī, lūkojoties uz puķu skulptūrām, redzam tikai koši krāsainos ziedu rakstus, nevis tos saturošo metāla stiepļu karkasu. Tomēr kādam tas ir jāizveido. Ieguldot gadu gaitā krāto pieredzi, šajā jomā strādā SIA Normunds un partneri. Saruna ar NORMUNDU MOSUNOVU – uzņēmuma valdes priekšsēdētāju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: