Pavisam iespējams, ka arī tālajā Japānā drīz vien nonāks SIA ARBO ražotā koka produkcija.

Beidzot ilgā e-pasta sarakste ir vainagojusies panākumiem. Jau augustā notika SIA ARBO izpilddirektora Jāņa Siliņa un Pārdošanas direktora Edmunda Domkina tikšanās ar būvniecības materiālu izplatītājfirmas Japānā pārstāvjiem.

 

„Japānas firmas pārstāvji ieradās šeit, lai apskatītu un pēc saviem kritērijiem novērtētu mūsu ražotni”, sacīja SIA ARBO izpilddirektors Jānis Siliņš, uzsverot, ka, lai gan jūtama starpkultūru milzīgā atšķirība, tā netraucē augstā profesionālā līmenī apspriest nepieciešamās iespējamās sadarbības nianses.

 

Septembra sākumā SIA ARBO uz Japānu nosūtīja pirmos izgatavotos paraugus – bīdāmās koka durvis. SIA ARBO ražotās bīdāmās koka durvis ir izcilas kvalitātes un atbilstoši sertificētas. Tomēr būvniecības nozarē bieži tiek novērots, ka prasības dažādās valstīs ir atšķirīgas, turklāt nepieciešami dažādi sertifikāti un jāveic noteikti kvalitātes testi. Šī reize nav izņēmums. Tā kā būtiski atšķiras sertifikācijas principi un kvalitātes kritēriji tālajā Japānā, septembrī izgatavotās bīdāmās koka durvis tiks nogādātas tur testu veikšanai.

 

Nākamā tikšanās starp abām pusēm plānota septembra beigās. Šajā tikšanās reizē plānots apspriest iespējamā pasūtījuma detaļas. „Esam optimistiski noskaņoti, jo kvalitāte mūsu ražotai produkcijai un izmantotajiem kokmateriāliem tiešām ir laba. Šī darījuma izdošanās būtu liels izaicinājums, kas būtiski noslogos mūsu ražotni. Vai mērķēt augstu ir slikti?”, retorisku jautājumu uzdod Jānis Siliņš.

 

SIA ARBO ir viens no vadošajiem koka logu un durvju ražošanas uzņēmumiem Latvijā, kurš darbojas kopš 1991. gada. SIA ARBO galvenie darbības virzieni ir koka logu, durvju, bīdāmo un citu koka, stikloto konstrukciju izgatavošana, popularizējot ekoloģiski tīru materiālu izmantošanu būvniecībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: