Šodien Ventspils Vakara vidusskolā notika svinīgā rekonstruētās sporta zāles atklāšana un pirmā sporta stunda.

Apskati foto!

 

2012./2013. mācību gadu Ventspils Vakara vidusskolas skolēni un darbinieki sagaida pacilātā noskaņojumā, jo beidzot ir piepildījies visu ilgi lolotais sapnis par iespēju savā skolā pilnvērtīgi nodarboties ar sporta aktivitātēm. Visvairāk sporta zāle ir nepieciešama pašiem mazākajiem – romu etnisko klašu skolēniem (1. – 6. klase), kopskaitā 73.

 

Sporta zāles pieejamība dos iespēju skolas telpās kvalitatīvi īstenot vispārējās pamatizglītības standartā paredzēto sporta programmu. Arī tiem, kuru programmās nav paredzētas sporta nodarbības (pedagoģiskās korekcijas, vakara, neklātienes un tālmācības klašu audzēkņiem), būs iespēja iesaistīties skolas sporta aktivitātēs. Sporta zāli varēs izmantot arī Ventspils sporta skolas „Spars” airētāji un BMX braucēji.

 

Ventspils Vakara vidusskolas sporta zāles un funkcionāli saistīto skolas telpu rekonstrukcija 2011. – 2012. gadā notika projektā «Ventspils pilsētas izglītības iestāžu infrastruktūras uzlabošana, II kārta» ar Ventspils pilsētas domes atbalstu un piesaistot ERAF finansējumu.

 

Minētā projekta ietvaros Ventspils Vakara vidusskolā par 257 tūkstošiem latu tika veikti šādi darbi:

  • sporta zāles rekonstrukcija mācību procesa nodrošināšanai;

  • ģērbtuvju un sanitāro mezglu izbūve;

  • siltummezgla pārbūve un apkures sistēmas daļēja pārbūve;

  • rezerves evakuācijas izejas atjaunošana;

  • arhīva telpas izbūve skolas vajadzībām;

  • ugunsdzēsības automātiskās signalizācijas un apziņošanas sistēmas izveide.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: