Viena no Latvijas vadošajām autoskolām „Credo” piedāvā unikālu iespēju – vasaras noslēgumā pieteikties un apgūt B kategorijas kursu pilnīgi par brīvu, maksājot tikai par praktiskās braukšanas nodarbībām.

Pieteikšanās šai akcijai notiek līdz šī gada 15. septembrim autoskolas mājaslapā www.credo.lv vai „Credo” Ventspils birojā Kuldīgas ielā 22, kā arī nepieciešamo informāciju var uzzināt zvanot 63 623 864. Apmācību procesu var uzsākt jau no 1. septembra, bet ne vēlāk kā līdz šī gada 31. decembrim.

 

Šī iespēja sevī ietver gan reģistrāciju, gan dokumentu noformēšanu, gan teorētisko apmācību un autoskolas eksāmenu, un tai nav nekādu slēpto izmaksu, līdz ar to kursants maksā tikai par braukšanas.


Marina Veļičkina, skolotāja: „Kad autoskola „Credo” tikko atvēra savu filiāli mūsu pilsētā, nedomājot uzreiz pieteicos apmācībām, jo biju jau no bērniem, kuri dzīvo Rīgā, dzirdējusi atsauksmes par to, ka tieši „Credo” ir bijusi pretīmnākoša skola, piedāvājot elastīgu apmācību grafiku, kā arī nevienā brīdī nav licies, ka apmācība tiek „vilkta” vai kā kavēta, viss ir bijis ātri, efektīvi un arī izdevīgi. Saviem bērniem es uzticos, līdz ar to ļāvos tikt pierunāta, ka arī man ir vajadzīga vadītāja apliecība. Jāsaka, ka ar izvēli esmu ļoti apmierināta un noteikti ieteikšu arī darba kolēģēm mācīties tieši „Credo”, jo pat manos gados, kad daudzas lietas iemācīties ir grūti, ne brīdi nebija domas, ka ir smagi vai neefektīvi. Eksāmenus CSDD nokārtoju ar pirmo reizi un nu jau esmu nobraukusi savu pirmo kilometru tūkstoti pie stūres.”

 

Šobrīd autoskola „Credo” ir ievērojami paplašinājusi savu darbību visā Latvijā, lai pēc iespējas vairāk Latvijas iedzīvotājiem dotu iespēju apgūt kvalitatīvas transportlīdzekļu vadīšanas prasmes par saprātīgām izmaksām.

 

Autoskola „Credo” piedāvā apgūt: A1; A; B; BE; C1; C; CE; D1; D kategorijas, kā arī 95. profesionālā koda apmācību.

 

„Credo” aicina ikvienu topošo autovadītāju, izvēloties autoskolu, īpašu uzmanību pievērst autoskolas reitingiem, kuri ir publiski pieejami mājaslapā www.csdd.lv un atsauksmēm no autoskolas absolventiem, tādējādi pasargājot sevi no liekiem satraukumiem un izdevumiem, kādi var rasties apmācību procesā.

 

Par autoskolu „Credo”

Autoskola „Credo” ir dibināta 2001. gadā, 11 gadu laikā apmācot vairāk nekā 22 000 autovadītāju. „Credo” piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. „Credo” vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli „Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!” 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: