Pilsētas skolotāji uz kopīgo augusta sanāksmi pulcējās 29. augustā Kultūras centrā.

Sanāksmi atklāja Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, kurš sniedza nelielu ieskatu iepriekšējā mācību gada darbā un informēja par iecerēm jaunajā mācību gadā.

 

Sanāksmē, kā ik gadu, piedalījās un uzstājās domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Viņš arī pasniedza Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības divpadsmit pilsētas vidusskolu pedagogiem, kas teicami sagatavojuši 12. klašu audzēkņus valsts centralizētajiem eksāmeniem. Apbalvoto pedagogu vidū ir Ventspils 4. vidusskolas matemātikas skolotāja Maira Ozola, 1. ģimnāzijas angļu valodas skolotāja Maruta Koha, 1. ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotājas Ilze Liepiņa, Gunita Smiltiņa Apine un Benita Zaķe, 2. vidusskolas matemātikas skolotāja Alla Kitajeva, 4. vidusskolas angļu valodas skolotāja Laila Freiberga, 4. vidusskolas latviešu valodas un literatūras skolotāja Sarmīte Bērzkalne, 1. ģimnāzijas bioloģijas skolotāja Irina Ivane, 1. ģimnāzijas matemātikas skolotāja Ruta Dubra, 6. vidusskolas krievu valodas kā svešvalodas skolotāja Marina Čigarina un 1. ģimnāzijas angļu valodas skolotāja Ilona Ivanova.

 

Par audzēkņa sagatavošanu 1. Starptautiskajai filoloģijas olimpiādei Maskavā un iegūto 2. vietu no Pedagoģiskā darba inovācijas fonda līdzekļiem tika apbalvota arī 2. vidusskolas krievu valodas un literatūras skolotāja Ņina Siurko. Savukārt par nozīmīgu ieguldījumu izglītības procesa attīstībā Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstu saņēma 1. ģimnāzijas angļu valodas skolotāja Svetlana Ālīte, kura dosies pelnītajā atpūtā.

 

Sanāksmē uzstājās Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātes dekāne, profesore Ilga Kreituse, kura runāja par izglītību un reformām. Savukārt Latvijas Kultūras akadēmijas asociētā profesore Anda Laķe sniedza prezentāciju par tēmu „Paaudžu vērtību mijiedarbība izglītībā: izmaiņas un „turbulence””. Sanāksmes nobeigumā klātesošos uzrunāja Ventspils Augstskolas rektors Jānis Eglītis. Muzikālu sveicienu sanāksmes dalībniekiem sniedza Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: