Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne aicina piedalīties bezmaksas apmācībās 22 Kurzemes novada jauniešus vecumā no 17 līdz 25 gadiem, kuri vēlas pilnveidot savas komunikācijas un prezentācijas prasmes.

Šajās apmācībās būs iespēja iepazīt dažādus komunikācijas veidus un stilus, uzlabot savas komunikācijas un prezentācijas prasmes, atbrīvoties no bailēm runāt publiski un uzzināt, kā veiksmīgi komunicēt virtuālajā vidē.


Apmācības notiks divās daļās:
● I daļa no 28. līdz 30.septembrim ”Īvandes muižā” (Kuldīgas nov., Īvandes pag.)
● II daļa no 26. līdz 28. oktobrim ”Virkas muižā” (Kuldīga)
Svarīgi ir piedalīties abās apmācību daļās visas dienas garumā.

Apmācības būs bezmaksas. Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi jāsedz pašiem.


Apmācības vadīs:
28. - 30. septembrī apmācības vadīs Inese Priedīte (biedrība “Piepildīto sapņu istaba”) un Ilze Jozēna. Bet 26. - 28. oktobrī Inese Priedīte (biedrība “Piepildīto sapņu istaba” un Gunta Kelle (biedrība "Jaunatnes organizāciju apvienība "IMKA Latvija"").

Lai pieteiktos apmācībām, jāaizpilda pieteikuma anketa un līdz 2012. gada 14. septembrim jānosūta uz e-pastu: evita.fridrihsone@redcross.lv vai pa faksu: 67336652.

Dalībnieku atlasē priekšroka tiks dota tiem jauniešiem, kuri šobrīd nestrādā vai/un nemācās, vai/un ir no lauku apvidus.


Apmācības organizē VA ”Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” (JSPA) un Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, kas ir JSPA reģionālais sadarbības partneris apmācību rīkošanā LR Kurzemes plānošanas reģionā, Latvijas un Šveices sadarbības programmas ”Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: