Šodien Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs svinīgi pasniegs vidusskolu absolventiem pilsētas pedagoģiskā darba inovācijas fonda laureātu apliecības un domes pateicības.

Pedagoģiskā darba inovācijas fonda laureātu apliecības saņems septiņi vidusskolu absolventi, kuri ieguvuši nosaukumu „Gada skolēns”, bet Ventspils pilsētas domes pateicības tiks pasniegtas astoņiem absolventiem par augstiem mācību rezultātiem.

 

Pedagoģiskā darba inovācijas fonda laureātu apliecības par nosaukuma “Gada skolēns” iegūšanu saņems septiņi vidusskolu absolventi – Anda Arbidāne, Ina Lenca, Elīna Mihejeva un Elmārs Aberfelds (visi no 1.ģimnāzijas), Roberts Dūdiņš un Anda Kristīne Taube (4.vidusskola) un Romāns Boiko (6.vidusskola).

 

Savukārt domes pateicības par teicamiem rezultātiem mācību darbā saņems astoņi vidusskolu absolventi – Sergejs Kasjanovs, Maksims Kunna, Olga Muhina, Jurijs Sergejevs (visi no 2.vidusskolas), Andrejs Kozlovs (3.vidusskola), Viktorija Kurme, Maksims Toločins un Jekaterina Jemaševa (visi no 6.vidusskolas).

 

Nominācija “Gada skolēns” tika ieviesta 2000.gadā, un kopš tā laika ir prēmēti 90 vidusskolu absolventi. Nosaukums tiek piešķirts par augstiem sasniegumiem mācību darbā (novērtējums “8”, “9’, “10” atestātā par vidējo izglītību un “A” vai “B” līmenis centralizētajos eksāmenos un labu uzvedību).

 

Domes pateicība pienākas audzēkņiem ar teicamām atzīmēm atestātā un “A”, “B” un tikai vienu “C” līmeni centralizētajos eksāmenos.

 

Jaunieši mācību laikā ir aktīvi piedalījušies pilsētas mācību priekšmetu olimpiādēs. Anda Arbidāne ieguvusi III vietu bioloģijā un latviešu valodā, Ina Lenca – I vietu latviešu valodā un Atzinības rakstu vēsturē, Elmārs Aberfelds – I vietu bioloģijā un fizikā, II vietu vēsturē un III vietu matemātikā, Romāns Boiko – II vietu biznesa ekonomiskajos pamatos un Atzinības rakstu matemātikā, Sergejs Kasjanovs- I vietu matemātikā, Maksims Kunns – III vietu vācu valodā, Jurijs Sergejevs – II vietu fizikā, Viktorija Kurme- Atzinības rakstu bioloģijā un Andrejs Kozlovs – III vietu biznesa ekonomiskajos pamatos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: