Biodīzeļdegvielas ražošanas un pārkraušanas kompleksa SIA "Bio-Venta" apgrozījums pērn bijis 45,82 miljoni latu un tas ir par 42% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

2010. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 32,17 miljoni latu.

Vienlaikus uzņēmums pērn strādājis ar 8,25 miljonus latu lieliem zaudējumiem, lai gan vēl pirms gada peļņa sasniedza 1,75 miljonus latu.

Vadības ziņojumā teikts, ka zaudējumi tikšot segti no nākamo gadu peļņas. Tāpat norādīts, ka pārdotās produkcijas ražošanas izmaksas pērn veidoja 51 miljonu latu. Kā būtiskākais finanšu risks tiek minētas izejvielu cenu svārstības. Vienlaikus uzņēmumam būšot pietiekami resursi, lai tā likviditāte nebūtu apdraudēta.

Kā ziņots, Ventspils tranzītbiznesa uzņēmums SIA "VK Tranzīts" jūlija beigās pilnībā ir pārņēmis biodīzeļdegvielas ražošanas un pārkraušanas kompleksu SIA "Bio-Venta", liecina "Firmas.lv" informācija.

Jau pērn "VK Tranzīts" palielinājis ietekmi "Bio-Venta" no 66,37% līdz 74%, bet 26% kapitāldaļu vēl saglabāja AS "Ostas investīcijas". Tagad arī tās "VK Tranzīts" ir ieguvis savā īpašumā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: