Svētdien Bērnu pilsētiņā no plkst. 11.00 līdz 14.00 ikviens Ventspils pilsētas svētku dalībnieks aicināts izmēģināt veiksmi un pārbaudīt savas zināšanas vides izglītībā, izspēlējot „Zaļā punkta distanci” un piedaloties izlozē par vienu no trim „Tallink” jūras ceļojumiem uz Stokholmu 4 personām.

„Zaļā punkta distance” ir veicama aptuveni 15 minūtēs, un tajā vienlaicīgi var piedalīties 3 dalībnieki, kuru sekmes noteiks gan veiksme, gan zināšanas par videi draudzīgu dzīvesveidu piecās ikdienas jomās: videi draudzīga iepirkšanās veikalā, saimniekošana mājās un atpūta dabā, kā arī atkritumu šķirošana un pārstrāde.

 

Katrā kārtā visātrāk finišējušais dalībnieks saņems veicināšanas balvu no Latvijas Zaļā punkta. Savukārt tie, kuri uz pārbaudes jautājumiem būs atbildējuši visprecīzāk, pēc plkst. 14.00 piedalīsies izlozē par galvenajām balvām – 3 „Tallink” jūras ceļojumiem četrām personām uz Stokholmu, kā arī 3 AS „Latvijas valsts meži” piedāvātās ieejas biļetes ģimenei Tērvetes dabas parkā.

 

Līdzīgi kā ikvienā spēlē, arī „Zaļā punkta distancē” spēlētājus sagaida pārsteigumi – nonākot uz noteiktiem spēles lauciņiem, dalībnieks neveiks uzdevumu, bet iegūs zaļu veicināšanas balvu no „Zaļā punkta distances” atbalstītājiem.

 

Izglītojošo spēli „Zaļā punkta distance” piedāvā Latvijas Zaļais punkts, un tās mērķis ir gan mudināt cilvēkus ikdienā saimniekot videi draudzīgi, gan vienlaicīgi sniegt zināšanas par zaļu dzīvesveidu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: