No šodienas visiem interesentiem un kultūras cienītājiem pieejama jaunā un gaumīgā Ventspils Kultūras centra mājaslapa - www.kulturascentrs.ventspils.lv.

„Lai gan mājas lapa savā ziņā ir mākslas darbs, tās vērtība neslēpjas senumā, bet gan atbilstībā mūsdienu prasībām. Tas pamudināja izveidot mājas lapu, kas kalpos kā estētiska Kultūras centra vizītkarte,” ar jaunās mājas lapas sniegtajām iespējām aicina iepazīties Ventspils Kultūras centra producente Antra Lācberga.


Jaunajai Kultūras centra mājas lapai ir mūsdienīgāks un elegantāks dizains, kā arī ērta navigācijas sistēma, kas nodrošina ātrāku informācijas ieguvi. Jaunums ir sociālā tīkla Twitter ziņu plūsma un iedzīvotāju aptauja par kultūras aktualitātēm. Šīs opcijas noteikti padarīs lapu atraktīvāku, kā arī veicinās komunikāciju ar mājas lapas apmeklētājiem.


Kultūras centra mājas lapā pieejama Ventspils pilsētas svētku programma, kā arī informācija par citām kultūras aktualitātēm.


Ventspils Kultūras centra mājas lapu izstrādāja interaktīvā multimediju aģentūra „Bright”, bet mākslinieciskās Kultūras centra skices autore ir Kristīne Dzene.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: