Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lietuvieši sajūsmā par Ventspili

Piejūras kempingā sezonā vienlaikus uzturas aptuveni tūkstotis atpūtnieku, brīvdienās un nedēļas nogalē, kad ļaudis piesaista visdažādākie pasākumi un svētki, to skaits var pat dubultoties. Lai pilsētas svētku laikā būtu iespējams apmesties Piejūras kempingā, mājiņas tiek rezervētas jau agri pavasarī – tikko kļuvis zināms pasākumu norises laiks.

Tobītim vajadzīga palīdzība

Tobītis varētu būt kāda mīlulis. Viņa draudzīgais, uzticības pilnais skatiens tā vien lūdzas pēc cilvēka klātbūtnes, kopīgām pastaigām, kopābūšanas miera un dauzīšanās prieka.

2.lpp. Viedoklis. „Muļķu gripa”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«No 1. augusta visām grūtniecēm 50% apmērā kompensēs gripas vakcīnas iegādes izdevumus. Tas nozīmē, ka būs vēl viena konkrēta naudas summa, kuru, neko nepētot un neanalizējot, visi nodokļu maksātāji ziedos farmācijas biznesmeņiem. Ir vakcinācijas aizstāvji un ir pretinieki.»

3.lpp.

VeA piedāvājumam atzinīgs novērtējums

Starptautisko ekspertu vērtējums atklājis kvalitātes un ilgtspējas trūkumus daudzu Latvijas augstskolu studiju programmās. Ventspils Augstskola izcēlusies ar pozitīvu novērtējumu.

Veicinās grūtnieču potēšanu

Jau no 1. augusta grūtniecēm daļēji tiks kompensēta vakcīna pret gripu. Tā nolēmusi Veselības ministrija. Speciālisti šādu atbalstu sauc par farmācijas kompāniju lobiju.

4.lpp. Turpinājums: Lietuvieši sajūsmā par Ventspili

5.lpp. Dzīvesziņa. Gatavojam enerģētiskas augu nūjiņas

Vasarā var savākt augus un sarūpēt enerģētisko nūjiņu krājumus, lai ziemā attīrītu telpas.

6.lpp. Sports. Čempionu līga noslēgta ar neizšķirtu

FK Ventspils futbolisti UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Norvēģijas čempioni Molde, tomēr ar to nebija pietiekam, lai mūsējie kvalificētos nākamās kārtas spēlēm.

Pāru sacensībās – Leitis pirmais, Martužans otrais

Līvānos un Ērgļos norisinājāsSiltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012 pāru sacensības, kurās pārliecinošu uzvaru svinēja mūsu Mareks Leitis, kurš startēja pārī ar Arti Plivdu, savukārt otrajā vietā ierindojās ugālnieks Oskars Martužans ar Didzi Zariņu.

7.lpp. Intervija. Angļu valodai ir nākotne

31 gadu vecais Tobijs Frasers (Toby Fraser) no Anglijas, Noričas, pasniedz ventspilniekiem angļu valodu. Ieguvis grādu ekoloģijā un pastrādājis par šefpavāru, viņš saprata, ka viņa īstais aicinājums ir pedagoģija. Gādīgais ģimenes tēvs sapņo par otru bērnu un plāno atvērt Miķeļtornī izglītojošu atpūtas centru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: