Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Studijām piesakās visai čakli

Visā Latvijā šobrīd sparīgi notiek pieteikšanās studijām. Ventspils Augstskolā līdz vakardienai uz 253 bakalaura studiju vietām bija pieteicies 651 zināšanu tīkotājs. Viņu vidū arī Rolands (attēlā no kreisās), Ēriks un Agnija no Rojas, kuri par mūsu pilsētas augstskolu dzirdējuši vislabākās atsauksmes.

Zālienu uztur, regulāri pļaujot

Ventspilī zālienu kopējā platība pārsniedz 160 hektārus. Lai mauriņš labi izskatītos, tas regulāri un pareizi jākopj.


2.lpp. Viedoklis: „Fotoradari izgāžas”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Šā gada pirmajā pusgadā, salīdzinot ar tādu pašu laika periodu pērn, par gandrīz 16% pieaudzis ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušo skaits, savukārt par 6% palielinājies negadījumu skaits ar cietušajiem. Tādi ir cipari par pusgadu.»


3.lpp.

Iedzīvotājus biedē šāvienu trokšņi

Naktī uz pirmdienu vairāki ventspilnieki dzirdējuši šāvieniem līdzīgus trokšņus. Visticamāk, tā bijusi huligānu darbošanās ar petardēm.

Aleksandra ielā avarē četri auto

Vakar, dienas pirmajā pusē, Aleksandra ielā, netālu no veikala Maxima, notika avārija, kurā cietušas četras automašīnas.


4.lpp. Novadā. Svarīgākais vārds – stabilitāte

Piebraucot pie Kalnarāju mājām Zirās, ir skaidrs – te dzīvo nopietni piensaimnieki, jo tuvējās pļavās redzams liels ganāmpulks. Nopietna arī saimnieces Ināras Špudes valoda, jo pret darbu viņa izturas ar cieņu, tā iemācīta arī dēliem Raivo un Normundam.

Vēja parku paradīze – Tārgale

Ja valsts vides eksperti neiebildīs, tuvāko gadu laikā teritorija pie Platenes tiks klātin noklāta ar vēja ģeneratoriem. Tie izmainīs apkārtnes ainavu ne vien Tārgalē, bet pavērsies arī no ventspilnieku skatu punkta.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas.

 

6.lpp. Sports. Pirms Molde uzvara pret Spartaku

Latvijas futbola virslīgas turnīrā pie desmitā panākuma tikuši FK Ventspils futbolisti, kas jau šodien devušies uz Norvēģiju, kur trešdien UEFA Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā tiksies Molde komandu.

Kungi sāk gatavoties, jaunie jau spēlē

Pirmās pārbaudes spēles aizvadījusi Latvijas basketbola izlase, bet U20 valstsvienībai jau pilnā spara rit Eiropas čempionāta finālturnīrs. Abās pie teikšanas tiek arī ventspilnieki.


7.lpp. Fotoreportāža – Jūras svētki Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: